Horgászrovat – Csúszás engedély ügyben

Karácsonyi üdvözlet.Tisztelt Horgásztársaim! Lassan itt az év vége, nyakunkon a karácsony és a szilveszter. Tudom, és talán mindannyian így vagyunk vele, a karácsonyi készülõdés, vásárlás és persze mindemellett a munka bõven kiteszi idõnket, ezért horgászatra nem igen jut idõnk. Ha õszinték akarunk lenni, az idõjárás sem a legkedvezõbb a télen fogható halak horgászatára.

Sokan kérdezik, hogy meddig érvényesek az idei engedélyek. A pillanatnyi helyzet azt mutatja, hogy december 31-ig, mivel még a vizek kijelölése, és a pályázati kiírás nem történt meg. Ha valaki szeretne januárban horgászengedélyt váltani, érdemes tájékozódnia elõtte, mert a tiszai engedély kérdése is várat magára.
A december az a hónap, amikor a legtöbb hal kerül az asztalunkra. Halászlé, sült hal és egyéb formában. Én arra biztatok mindenkit, hogy fogyasszon minél több halat, ne csak most, hanem egész évben.
Engedjétek meg, hogy kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánjak a horgászegyesület vezetõsége nevében. És ha a két ünnep között, amikor már elteltetek a finomabbnál finomabb ételekkel, javaslom, nézzetek ki a vízpartra is egy kis év végi pecára, hátha kap a horogra valami.
Mindenkinek jó pihenést az ünnepekre!
Jó egészséget kívánok!

Horgásztársi üdvözlettel:
Kalamusz Endre

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.