Így sportol a mi családunk!

Magyar-Vöröskereszt.A Magyar Vöröskereszt Területi Vezetõsége idén is megrendezi hagyományos versenyeit, melyek sikeréért mind a diákok, mind tanáraik sokat tehetnek.

Április 24-én kerül sor a Csecsemõgondozás és egészségnevelési versenyre, amelyre három fõs diák csapatok jelentkezését várják. Ugyanezen a napon lesz a már szintén hagyományos Elsõsegélynyújtó verseny, amelyre öt fõs csapatok készülhetnek.
A programhoz tartozik továbbá a rajzverseny, amelynek idén a következõ címet adták: “Így sportol a mi családunk!” Az egészséges életmódra nevelés szándékával kiírt pályázatra a tanulók szabadon választott technikával készíthetik el munkáikat, maximum 1/4 ív terjedelemben. A rajzok hátoldalán kell feltüntetni a pályázat címét, a pályázó nevét, életkorát, iskoláját, óvodáját és a felkészítõ nevét. A zsûri bírálata után kiállítást rendeznek a beérkezett munkákból április 24-én.
A pályamunkákat, valamint a csapatok nevezését a Vöröskereszt irodájában a Polgármesteri Hivatalban kell leadni április 10-ig.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.