Mozdulj rá! – most Csongrádon

Czanik Balázs.Gáspárné Csernus Lukács Edina február 14-én Csongrádon a Batsányi gimnázium kollégiuma tornatermében  rendezi meg aerobic programját, amelyen ingyenesen lehet részt venni.

Czanik Balázs és csapata 15.30 és 19.30 között tartják a bemutatókat és megmozgatnak minden résztvevõt.  A rendezvényt Bedõ Tamás polgármester  és Kiss Attila igazgató nyitja meg. Közremûködik a Csongrád Fittness SE, Szabó Boglárka és Bianka hastáncosok. Pászti Edit, Banka Roxána és Töltõsi Evelin programja is izzasztó perceket ígér a jelenlévõknek.
A rendezvénnyel párhuzamosan egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekkel lehet ismerkedni, de külön gondolnak a gyerekekre is egy alkalmi játszóparkkal. A Valentin nap alkalmából párok számára rendeznek érdekes vetélkedõt, amelyet természetesen ajándékokkal tesznek számukra felejthetetlenné a szerelmesek ünnepén.

Számítanak tehát mindazokra, akik szívesen választanák erre a hétvégére a kikapcsolódás e formáját, fontosnak tartják a mozgást, az egészségüket szolgáló új információk megismerését.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.