Test és lélek összhangja – Igény a minőségre – Kontroll a gének szintjén

1 és 60 nap között a női test így formálódik át a TR90 használatával.Bizonyára még sok olvasónk nem hallott a világ elsõ genetikai testsúly kontroll programjáról, amely a  TR90 nevet kapta. Mit érdemes tudnunk errõl az eljárásról? Mészárosné Osztás Mária, az Egészségkuckó tulajdonosa osztja meg velünk a legfontosabb információkat.

Végre már Magyarországon is elérhetõ egy olyan fogyókúra, amely ott hat, ahol kell. Marcsi azért is mondja mindezt, mert egyik ismerõse korábban úgy adott le rövid idõ alatt 30 kilót, hogy utána a fizikai munkáját nem volt ereje végezni. Vajon miért? Azért, mert az általa használt eljárás az izmokat csökkentette, a zsír pedig továbbra is a szervezetben maradt.
Egészségkucka, az életteli megoldás. A TR90 olyan 3 hónapos intenzív program, amely ennek pont az ellenkezõjét teszi, vagyis elõször, 15 napon át felkészíti a szervezetet az aktuális változásokra, majd egy az anyagcseréért felelõs termék gondoskodik arról, hogy a zsírraktárak ne épüljenek vissza, azaz természetes úton távozva, a szervezet méregtelenítése megtörténjen. Majd egy olyan kapszula következik, amely az éhségérzetet szabályozza, és elkezdi a test és lélek harmonizációját. Segítségével nincs falási roham és szénhidrát hiány sem jelentkezik a szervezetben. 

Pocak vagy kockahas a válasz TR90.

 A program negyedik része egy csokoládé, speciális technológiával elõállított fehérjeszelet, amely kivált egy egész étkezést. A programtól függetlenül is kapható.
A teljes testsúlykontroll program, amint a csatolt képek is mutatják, látványos eredményeket hoz. Ezzel elérkezett az idõ, hogy bárki saját maga elkezdhet dolgozni a karcsúságán azért, hogy egészségesebben, boldogabban élhesse az életét.
Marcsi a személyes példamutatásban igyekszik élenjárni. Már saját maga is elkezdte a fogyókúrát, és elégedett a hatásával. Mint említi, a végeredmény, a kedvezõ testsúly a jobb közérzet ezzel az eljárással megõrizhetõ, nem kell tartani a visszahízástól. A mozgásban, változatos étkezésben senkit sem gátol a TR90. Hogyan lehet hozzájutni? Mindenkinek egyéni konzultációt javasol, mert többféle megoldás  is létezik.
Ha Ön is szeretne többet megtudni a gén szintû testsúly kontroll programról, Marcsi 06-20/436-3322-es telefonszámán kérhet idõpont egyeztetést.  Merjenek tájékozódni, akár csatlakozni a most alakuló helyi klubhoz, amelyen keresztül még könnyebben meg lehet élni a változások örömét.  Legyen igényük a minõségre!                                               

(te. x.)

Az ehavi kupon, mutassa fel az üzletben!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.