Ünnepi nyitva tartás a Polgármesteri Hivatalban

Üdvözlet a polgármestertől.A Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal nyitvatartási ideje az ünnepek miatt az alábbiak szerint változik:

December 12. péntek 7.30 – 16.00 óra.
December 13. szombat 7.30-13.30 óra.
December 24-26 ZÁRVA!
December 31 – január 2 ZÁRVA!

Karácsonyi képeslapok

Szentes Város Önkormányzata minden évben képeslapot küld partnereinek, megköszönve egész éves munkájukat. Tavaly a Dr. Sipos Ferenc Parkerdõ Otthon munkatársai és lakói által elkészített egyedi képeslapokkal büszkélkedhetett a város. 2014-ben az UNICEF képeslapjaiból vásárolt, így segítve a nemzetközi jótékony célokat. Minden gyermeknek joga van az egészséghez, a táplálékhoz, a vízhez, a higiéniához, a minõségi oktatáshoz, továbbá az erõszak és a kizsákmányolás elleni védelemhez. Az UNICEF partnereivel együtt azon dolgozik, hogy megmentse a gyermekek életét és jobb életkörülményeket biztosítson számukra szerte a világon.
Szentes Város Önkormányzat példáját, reméljük minél többen fogják követni, ezzel hozzájárulva a nemes célokhoz.

Ünnepi vásári forgatag

2014-ben immár nyolcadik alkalommal rendezi meg Szentes Város Önkormányzata a karácsonyi vásárt. Idén a Szent Miklós téren kap helyet a rendezvény, ami december 11-tõl 22-ig várja az érdeklõdõket.
A vásárt december 11-én 14.00 órakor Szirbik Imre polgármester úr nyitotta meg, ezután 14.30-kor a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány lépett fel, Seres Antal és 40 tanítványa közös zenélését hallhatták az érdeklõdõk. A koncert közben szentesi mazsolás kalácsot és forró kakaót lehetett fogyasztani.
Idén több szentesi zenekar kap lehetõséget a fellépésre:
– December 15.  16:30  Fly zenekar koncert.
– December 18. 16:30  Psicho Palints Zenekar.
– December 20.  16:30  Ingyen Forralt(Bor) Alkalmi formáció.
– December 14. és 21-e  10:00 Szentesi Fényesség Adventi Fénykapu nyitás dobokkal – Táltos Dobkör.
Gyerekprogramok:
– December 12.  14:30  “Lucázás” Hankó Györgyné vezetésével.
– December 22.  16:30   Bazsa Mári Kör Szegvár, mesejáték óvodásoknak.
– Minden nap lesz mesélés, hétköznap 15:30 órától, hétvégén délelõtt 10:00-kor.
   A változatos programok mellett az érdeklõdõk megvásárolhatják a karácsonyi ajándékokat, a vásározók kínálata: adventi koszorúk, karácsonyi díszek, helyi könyvkiadványok, bõrbõl készült termékek, házi lekvár, szörpök, mézek, fenyõfák, népi kerámiák, könyvek.
Aki megéhezik, annak ajánljuk: tea, forralt bor, forralt sör, forró csoki, kézmûves sör, krampampuli, puncs, hurka, kolbász, délvidéki sült, sült gesztenye, kenyérlángos, és minden mi szem-szájnak ingere.
Összeállította:
Vidovicsné
Molnár Zsuzsanna

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.