Mi újság a Valdor-Szentesnél? – Régi-új edző érkezett

Lukács Dénes fotó archív dt.November végen Magyar József, a Szentesi VK elnöke megkereste Lukács Dénest azzal, hogy a finoman is fogalmazva nehéz helyzetben lévõ férfi felnõtt csapat vezetõedzõi teendõit vállalja el a bajnokság végéig. Szerencsére Lukács úr,  átérezve a csapat helyzetét, elfogadta a felkérést. Az új edzõ minden erejével azért fog dolgozni, hogy a nagy hagyományokkal rendelkezõ szentesi vízilabda csapat a jövõben is a legmagasabb osztályban szerepeljen.

Lukács Dénes a szentesi drukkerek elõtt sem ismeretlen, hiszen korábban sikeresen tevékenykedett Szentesen, s ennek eredményeként két alkalommal is az elõkelõ 8. helyen fejezte be a csapat az OB/I-es bajnokságot.
A régi-új vezetõedzõ elmondta, a múlttal nem kíván foglalkozni, azt lezárta, amikor a szerzõdése lejárt, másfél évvel ezelõtt. A kialakult helyzetben maga is a váltás mellett volt. Csak elõre tekint, nem az õ személye, hanem kizárólag a szentesi csapat bennmaradása a fontos. A nagy munkához összefogásra van szükség. Ekként mindenki segítségét szívesen veszi. Lukács Dénes számára a jelenlegi helyzet nem ismeretlen, hiszen korábban, amikor a Szolnok felnõtt csapatát irányította, a mostanihoz hasonló nagyon nehéz szituációt is megoldotta, bent tartotta a Szolnok csapatát az elsõ osztályban. Nem fél a kihívástól, sõt az inkább fel is dobja, hiszen a fiúknak az elvégzett munkában, abban, hogy nincsen lehetetlen, csak tehetetlen ember van – kell bizonyítaniuk.
Munkájához sok sikert, jó egészséget kívánunk. Hajra Szentes!
(Dr. D. J.)
Fotó: archív – dt.  –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.