V. Nagy Szentesi Sportágválasztó

Nagy sportágválasztó.Az országos Sporágválasztó rendezvénysorozat keretében ötödik alkalommal szervezi meg a Sportközpont a Nagy Szentesi Sportágválasztót, az idén új helyszínen, a Pusztai László Sporttelepen szeptember 26-27-én.
Az ország több nagyvárosában egy idõben zajló rendezvénysorozat célja a sport és a mozgás, a sportolási lehetõségek és a sportszolgáltatások, valamint a sportegyesületek népszerûsítése mellett az utánpótlás toborzás elõsegítése.

A kétnapos rendezvény a szentesi sportegyesületek részére bemutatkozási lehetõséget biztosít, miközben a helyi és környékbeli lakosság részére közel 30 sportág kipróbálását teszi lehetõvé. Az érdeklõdõk kipróbálhatják többek között az evezést, a kézilabdát, a kung-fut, a falmászást, a labdarúgást, az atlétikát, a tájfutást, ju jitsut, stb.

A rendezvény elsõ napján elsõsorban szervezetten az óvodákat és iskolákat várják a szervezõk, akik az elmúlt évekhez hasonlóan a távolabbi óvodákba és iskolákba járó gyerekeket bérelt buszokkal szállítják a rendezvény helyszínére és vissza. A második napon már a széles nagyközönség részére is nyitott a rendezvény.

V. M. Zs.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.