Új élet kezdete a szentesi futballban

A hölgyek ifjú lelkes csapata.Örömmel számolok be a szentesi futball jövõjét nagymértékben elõre vivõ  tárgyalássorozatról.

A 2014/2015-ös bajnoki évtõl a Szentesi Farkasok USE és a Szentes Junior FC közös egyesületben folytatja tovább a tevékenységét! Immáron több mint 150 gyermek és 10 edzõ vesz részt a napi munkában a hét minden napján a szentesi Pusztai László Sporttelepen.
Elõkészítõ tárgyalások folynak a szentesi futballélet harmadik szereplõjével is, a Szentesi Kinizsivel. A megbeszéléseket mindkét klub elnöksége mellett Szabó Zoltán Ferenc a Szentes Junior FC elnöke és Garai Szabó Imre a Szentesi Kinizsi elnöke vezeti. Közel van a megállapodás a teljes egyesülésre. Innentõl kezdve végre bekövetkezik az, amire még nem volt példa, hogy egy futball egyesület lesz Szentesen! Ennek számos elõnye lesz, pl. nem fognak az erõink szétforgácsolódni, ez által sokkal több szép eredményt fogunk tudni elérni, amivel tovább tudjuk öregbíteni Szentes város sportéletének hírnevét. Természetesen ez az új felállás egy teljesen új elnökséget kíván, amit mind a három egyesület el is fogadott.

A hölgyek ifjú lelkes csapata.

Még egy örömteli tényezõrõl had számoljak be a kedves olvasóknak. Ettõl a bajnoki évtõl elindítottunk egy NÕI csapatot, (képen) egy ún. keresztpályás Megyei bajnokságban, ahová továbbra is várjuk a 200l. jan. 1. után született lányokat. Õk már túl is vannak egy sikeres fordulón. Az edzések idõpontja: kedd, csütörtök 17:00-18:30-ig.
Nyugodtan mondhatom, hogy elindult Szentesen egy teljesen új futballélet, amire azt gondolom, hogy régóta szükség lett volna, legfõképpen a gyerekeknek. HAJRÁ SZENTES! Sportbaráti üdvözlettel:           

 Némethy László

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.