Több mint 20 év a vagyonvédelemben – Most díjmentes távjelzőt igéyelhet!

3V-KL embléma1992 tavaszán kezdte vagyonvédelmi vállalkozását egyéni vállalkozóként Kotymán László, aki a teljes elektronikus vagyonvédelmet felölelõ tevékenységét 1995-tõl úgy fejlesztette, hogy a szentesi kistérségben elsõként indított 24 órás figyelõ-, vonuló szolgálatot.

1998-tól a rádiós rendszerek, 2002-tõl a videó-távfelügyelet elterjesztésével ért el minõségi fejlõdést. A szolgáltatások bõvülése lehetõvé tette, hogy 2006-tól a 3V Vagyonvédelmi Vállalkozás gazdasági társaságként üzemeljen tovább.
Manapság mi a legbiztonságosabb választás a vagyonvédelemben?
– A hagyományos vagyonvédelmi tevékenységek közül az utóbbi idõben a videókamerás rendszerek terjedése vált jellemzõvé. Néhány kamerától a több tíz kameráig szerelünk rendszereket úgy, hogy már az internetes távoli hozzáférés is lehetséges. A behatoló személyének azonosítását ma már kiváló képfelbontású, elvakítás ellen védett kamerák biztosítják. Kimondottan elõnyös telephelyeken, munkahelyeken lopások megelõzése, vagy a munkaidõ kihasználásának javítása érdekében, családi házaknál a nemkívánatos rongálások, behatolások megelõzésére, vagy rögzítésére. Ám a riasztó és kamera kombinációja még hatékonyabb!
– Mi jelentette a legtöbb gondot, nehézséget ebben a szakmában az elmúlt évek során?
– Az, hogy az évrõl évre szigorodó Európai Uniós és hazai törvényeknek, elõírásoknak megfeleljünk. Ennek érdekében például a diszpécser központ üzemeltetésére országos szolgáltatóval fogtunk össze, hogy a szolgáltatás minden tekintetben megfeleljen az elvárásoknak.
Mekkora a területi lefedettségük?
– Szentes – Csongrád – Szarvas kistérségeiben vagyunk jelen. 50 kilométeres körzeten kívül nem terjeszkedünk, mert gyors és hatékony szolgáltatást szeretnénk nyújtani, és az maradéktalanul csak ekkora körzetben lehetséges.
Van-e születésnapi ajánlata a biztonságra törekvõ olvasók számára?
– Természetesen. Betörés ellen igazán biztonságos a hagyományos beltéri térérzékelõs riasztórendszer, amely a 24 órás figyelõszolgálathoz továbbít jelzést, amire saját járõrünk indul a helyszínre. Most bármely riasztórendszerre a távjelzõt díjmentesen biztosítjuk. A nem általunk telepített rendszerek átcsatlakozását pedig havidíj kedvezménynyel segítjük.
Kidolgoztunk hétvégi házak, kisebb tanyák, illetve nagyhegyi ingatlanok védelme érdekében egy kisebb, 2-3 érzékelõs rendszert, amit minden eddiginél olcsóbban tudunk szerelni.
Több mint nyolcszáz telepített rendszer a húsz év alatt, és még több szolgáltatás az említetteken kívül – ez jellemzi a 3V Vagyonvédelmi Vállalkozást. Számíthatnak rá akkor is, ha tûzjelzõt, szénmonoxid, vagy egyéb gázérzékelõt, netán GPS jármûkövetõt szeretnének alkalmazni. De otthon vannak a Linear öntözõk, mezõgazdasági és ipari területek védelmében, beléptetõ rendszerek telepítésében is. Nagyobb biztonság helyben, egy helyi vállalkozás segítségével. Tudjon meg többet a 06-30/9285-090-es telefonon, vagy e-mailben a 3v-kotymán@szentesinfo.hu  címen.
 – dite – (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.