Farsangi teremlabdarúgó tornát hirdetnek Csongrádon

focista.gifFebruár 16-17-én ötödik alkalommal rendezi meg Csongrád Város Önkormányzata a Farsangi Teremlabdarúgó Tornát. A csapatok hétfőn, február 11-én 18 óráig adhatják le nevezésüket a Városi Galériában. Sorsolás ugyanekkor.

A tornát igazolt kategóriában olyan labdarúgóknak hirdetjük, akik valamely egyesület igazolt játékosai. Az amatőr kategóriában 18 évesnél nem idősebb ill. 35 életévüket betöltött igazolt labdarúgók és csapataik jelentkezhetnek. S természetesen mindazok, akik nem igazolt játékosok. Nevezési díj 4000 Ft/csapat. Díjazás: mindkét kategória 1-3 helyezettjei érmet kapnak.

Információk: csongradsport@vipmail.hu, ill. 06-20/378-5570.

3 hozzászólás “Farsangi teremlabdarúgó tornát hirdetnek Csongrádon” bejegyzésre

  1. Petrity Rudolf:

    A csongrádi önkormányzat idén is meghirdette pályázatát az év jó tanuló-jó sportolója, az év eredményes sportolója, az év ifjúsági sportolója, az év felnőtt sportolója, az év edzője és az év sportmenedzsere díjak átadására. A javaslatokat az önkormányzat humánpolitikai irodájába kell eljuttatni február 29-ig. További részletek: http://www.csongrad.hu

  2. Cete Szilveszter Lorand:

    A foci nagon szep es en is egy csapatban jatszok Romaniaban BEsztercen.mi is voltunk minden hol de a legtobbet Magyarban voltunk es nem mindenkor nyertunk elso helyet.A mi csapatunk nagyon jo ;):P:D.Szerusztok es irjatok ti is commentot;);)).

  3. Cete Szilveszter Lorand:

    Es amikor nagyobb leszek a Steaua csaptohoz akarnek jutni,mert az a legjobb csapat Romaniabol ;).Irjatok velmenyt az enyemhez is.Amit Pety mondott nagyon jol mondott;).

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.