Majális Csongrádon

A Városi Sportmajális a gasztronómia ünnepével is kiegészül Csongrádon. Április 30-án és május elsején tartalmas programokra várják a lakosságot a szervezõk.

A legkisebbek focibajnoksága mellett az ovisok birkózó bajnokságára is sor kerül április 30-án Csongrádon. Az egész napos programot a Városi Sporttelepen a szülõkre gondolva is tervezték, õk is különféle játékos, mozgással egybekötött sportvetélkedõkön vehetnek részt.
Akik úgy érzik, hogy eleget mozogtak, a színpadi mûsorok alatt, vagy kézmûves foglalkozás keretében pihenhetik ki magukat. Az eredményhirdetések közben zenés mesejátékot mutat be a Léghajó színház. 18 órától Cosom-bolis, 20 órától Reflex koncert várja a kikapcsolódni vágyókat.
A május elsejei Gaszt-románia fõzõversenyt takar, amelyre reggel 7 órától lehet jelentkezni, de azért a középiskolások foci tornája sem marad el. A gyerekek sárkányt készíthetnek és eregethetnek. A színpadon 18 órától bemutatkoznak az Iskolai Tehetség Napok legjobbjai, õket a helyi Csillag Születik döntõsei követik, majd Szigeti Szabolcscsal nosztalgiázhatnak a régebbi zenék világában, akik még kedvet éreznek a diszkó programhoz is.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.