XVI. Kiséri Napok – Jelentkezőket várunk!

A Mosolygósabb Régióért Egyesület rendhagyó módon rendezi meg az idei Kiséri Napokat. A különbözõ helyszínekre szervezett programokhoz az alábbiak szerint várunk jelentkezéseket:

Felhívjuk a sportkedvelõk figyelmét, hogy az idei olimpiai év jegyében internetes olimpiai vetélkedõt indítunk azzal a céllal, hogy a világhálón bárki bekapcsolódhasson a játékba. A vetélkedõ feladatait május 6-án helyezzük el a www.varosivisszhang.hu honlapunkon, s mindössze három napon át lehet elérni a felhívást. A döntõben résztvevõ játékosok értékes díjakra számíthatnak, részletek az interneten.
Megrendezzük keresztrejtvényfejtõ versenyünket is, amelyre telefonon vagy e-mailben fogadjuk a jelentkezéseket május 5-ig.
Szeretnénk életre hívni az Erdélybõl elszármazottak helyi találkozóját, amelyre, szintén telefonon vagy e-mailben fogadjuk és köszönjük mindazok jelentkezését, akik valaha éltek Románia magyar lakta területén, vagy egyszerûen szeretik ezt a vidéket és szívesen tudnának meg róla többet.
Önök emlékeznek még a hajdani Háziipari Szövetkezetre, az ott folyó munkára, mert dolgoztak ebben a kiséri kis manufaktúrában? Mi most önöket keressük egy hamarosan megtartandó találkozó érdekében. Célunk, hogy ne menjen feledésbe az üzem története, értékes tevékenysége, s akik valaha dolgoztak itt, ismét találkozhassanak és felidézhessék a szép emlékeket. Akik már korábban jelentkeztek felhívásunkra, nekik köszönjük, most újabb és újabb jelentkezõkre számítunk. Köszönjük! 06-20/9837-226, visszhang@szentesinfo.hu

Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.