Karácsonyi vásár a Művészetek házában – Ajándékozás másként

Ajándékot készíteni jó dolog, s nem is lehet elég korán kezdeni. Csak az igazán fiatalok tudják gyorsan magukba szippantani  azokat a jó szokásokat, amelyek révén  ügyességre, leleményességre és a természet ismeretére építve csodálatos dolgok születnek a szorgos kezek nyomán.

Ezért lesz érdemes ellátogatni a Mûvészetek Háza karácsonyi vásárára és kísérõ programjaira december 18. és 23. között.  Kiváló családi együttlét, hiszen a család minden tagjához szól. Idén újdonság lesz például az ásványkiállítás és vásár. Találkozhatnak Bedõ Anikó keramikussal és alkotásaival. Meg lehet ismerkedni a vesszõfonás, fafaragás alapfogásaival is.
Gyerekek és felnõttek számára egyaránt tartalmas idõtöltés 19-én 10 órától a kalácssütés. A fortélyok Lakatos János pékmester jóvoltából már az otthoni ünnepi készülõdés idején is kipróbálhatók. 21-én és 22-én a karácsonyi csemegének számító mézeskalács készítésébe avatják be a közremûködõk a közönséget.
Egy rendkívül érdekes program is kínálkozik a felnõttek számára. December 18-án a rendezvény 10 és 18 óra közötti nyitva tartási idejében arra kereshetjük és kaphatjuk meg a választ: “Miben tudnak segíteni az angyalok?” Az egészségre hasznos tanácsok közvetítõi Fehér Marika Reiki mester, léleklátó, sámán, Kovácsné Katika Reiki mester, lelki gondozó, Szabó Mihály r. alezredes, Reiki mester, bio-energetikus. Az elõadásokon és személyes beszélgetéseken a részvétel ingyenes.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.