Figyelni a fogási naplóra! – Horgászok, év végén

Kedves Horgásztársaim! Itt az év vége és nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy amit terveztünk erre az évre, 100%-ban sikerült megvalósítani.

Kezdhetném a haltelepítéssel, aminek utolsó felvonása november 30-án, 100 kg aranykárásszal fejezõdött be, de jövõre folytatjuk.
De folytathatnám az egyesületünk rekonstrukciójával, vagy a haljelölések és a szemétszedés megszervezésével. Ám a 2012-es évre is lesz bõven tennivaló.
Szeretném felhívni a  figyelmeteket, hogy a fogási naplókat  január 10-ig el ne felejtsétek leadni!
A másik, ami nagyon fontos, hogy 5 darab csónak maradt a Kurcán. Ezeknek a csónakoknak a tulajdonosait szeretném megkérni, hogy vegyék ki a vízbõl, mert súlyos büntetésre számíthatnak. Ha esetleg betegség vagy más probléma miatt nem tudtak eleget tenni a szabályzatban leírtaknak,  kérem, egyesületünknél jelezzék!
Halõreink is aktívan járják a vizeket, mint tudjuk, ebben az idõszakban növekszik meg az orvhalászok száma, ezért fokozott ellenõrzéseket tartunk éjjel-nappal, amiben a rendõrség is komoly segítséget nyújt nekünk. Az éjjellátó a halõrök munkáját folyamatosan segíti. Abban kérnénk a segítségeteket, hogy ha bármilyen gyanús dolgot észleltek vizeinken, jelezzétek.
Elõre láthatóan a zárszámadó közgyûlésünket 2012. január utolsó hétvégéjén tartjuk, amirõl mindenkinek külön értesítést küldünk.
Ezzel zárnám soraimat, mindenkinek békés, boldog karácsonyt és kapásban gazdag új évet kíván a Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület vezetõsége.
Horgásztársi üdvözlettel: Kalamusz Endre

Utóiratként egy kis poén: Egy férfi horgászik a folyóparton. Be van gipszelve az egyik lába. Arra megy egy másik férfi és megkérdezi:

     – Harapnak a halak?
     – Nem csak elestem!  🙂

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.