Rendeljen ünnepi menüt az Ételbárból – Ne főzzön, pihenjen!

Ha az ünnepnapokat valódi kényelemben szeretné tölteni, és miért ne tenné, akkor sem kell aggódnia, hogy üres marad az ünnepi családi asztal. Az Arany János u. 16. szám alatti Ételbárból ugyanis minden finomságot beszerezhet, idõben.

Ehhez nem kell mást tennie, mint december 22-én 15 óráig megváltani az ünnepi menüjét a helyszínen. Lássuk a választékot: Ponty halászlé 1000 Ft-ért, töltött káposzta 900 Ft-ért, a kocsonya 850 Ft-ért, a birka-, a marha- és pacalpörkölt 1200 Ft-ért, a disznótoros párolt káposztával 1300 Ft-ért vihetõ  haza adagonként. Kétszemélyes sültes tál 3000 Ft-ért, négyszemélyes 6000 Ft-ért rendelhetõ.
Beszerezheti azonban az Ételbárból az ünnepi süteményeket is, amelyek házi készítésûek. A diós, mákos bejgli 950 Ft/rúd. Kilónként 1650 Ft-ért rendelhet Kinder szeletet, vanília rámát, karamellás, vagy Capuciner szeletet és tejfölös burgonyás pogácsát. A megrendelt kész ételeket december 24-én 10-14 óráig kell átvenni.

Hasonló módon lehet megrendelni a szilveszteri finomságokat is, amelyekrõl már most érdeklõdjenek a helyszínen. Akkor is tegyenek így, ha nagyobb tételben, céges rendezvényekre, baráti vagy családi összejövetelekre készülnek az elkövetkezõ napokban.
A már jól ismert kollektíva, a jól bevált receptek és fûszerezés szerint gondoskodik arról, hogy az önök pihenése zavartalan legyen. Az Ételbár munkatársai minden kedves vendégüknek szeretetteljes karácsonyi ünnepeket, boldog újévet kívánnak!        
Kép és szöveg: (te-x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.