Ami bőrdíszmű, játék vagy ajándék: Heuréka – Az okos választás I.

Ági az õsz színeiben keresett táskát, olyat, ami se nem kicsi, se nem nagy. Divatos és jól elfér a kerékpárkosárban. A modell, amit a Heureka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándék üzlet üzletvezetõje, Horváthné Szabó Anna mutatott neki, némi átalakítás után, teljesen elnyerte a tetszését. Ági egy külön belsõ zsebet kért, a gyártó kérésének megfelelõen készítette el számára a kiválasztott táskát, amit megelégedéssel használ azóta is.

Ám Ági késõbb is betért az üzletbe, ekkor pénztárcát keresett és nagy örömére talált is olyat, ami tökéletesen illett a korábban vásárolt táskájához. Emlékezetébe véste, hogy névnapjára a pénztárcájához illõ neszesszert, kulcstartót, zsepi tartót, tolltartót kér ajándékba. Büszke a pénztárcájára, mert nem csak praktikus és szép, de ismerõsei mindig megjegyzik: „de jó, hol vetted, hogy ennyire illik a táskád színéhez…”
Ezek után nem kérdéses, hogy Ági a saját irodáját is a Heurékából „öltöztette fel”. Magyar bõrmûves által díszített, egységes irodaszettet és faliképeket választott, amelyet iparmûvész által készített kerámia készlettel egészített ki. A színharmónia, igényesség és minõség mellett Ági annak is örül, hogy hazai alkotók megélhetését támogatta vásárlásával.
– Folyamatosan a kisvárosi igényekhez igazítom a boltom kínálatát  –  említi Anna, majd azt mondja:
– Nagyon fontos számomra, hogy tudják a vásárlóim, valós garancia jár a termékekhez, amelyeket egyéni igényeik és elképzeléseik szerint választhatnak ki. A praktikus pakolást szolgáló divat- és aktatáskák mellé több féle kiegészítõt ajánlhatok igényes vevõim számára – összegez.
Késõbb a játékpolcok elõtt idõzünk el kicsit.
– A szakemberek, pedagógusok és szülõk véleménye alapján állítom össze vezetõ fejlesztõjáték-gyártók termékeibõl a kínálatot, amelyet a gyerekek tesztelhetnek itt az üzletben, illetve gyermekrendezvényeken, ezzel is megkönnyítve a szülõk dolgát. Azt gondolom, az igazán jó játék „leülteti” a legizgõ-mozgóbb gyereket is, ha az megfelel korosztályának és érdeklõdésének. Ennek gyakran szemtanúi vagyunk itt az üzletben  -mondja Anna.
Ági is jól tudja ezt, hiszen a családi játszószoba az itt vásárolt társas- és készségfejlesztõ játékokkal gazdagon berendezett. Tegnap is csillogó szemmel hozta a keresztfia a LÜK füzeteket: „ezzel is játsszunk még!” Szórakozva, játszva tanulnak, és a siker élménye garantálható. Amikor játékot választanak, a kis Matyikát mindig hozza magával. Nem sajnálja az idõt, amint fogalmaz, azt a játékot kell megvenni, ami valósággal hozzáragad Matyika kezeihez, és kimondja rá: „Ezt kérem!”

Ha egyedi ajándékot szeretnének: legyen az bõrdíszmû vagy játék, keressék fel önök is bátran a Heurékát Szentesen a Kossuth u. 15/A. szám alatt. A kereskedõház emeletén az üzlet hétköznap 9 és 18 óra között, szombaton 9 és 12 óra között tart nyitva. Ha konkrét elképzelésük van, hívhatják a 63/317-816-os telefonon az üzletvezetõt, hisz’ itt élmény a vásárlás!

Kép és szöveg: dt. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.