Érdemjel a helytállásért

A „Vörösiszap-katasztrófa” elhárítása, valamint a mentés során tanúsított kimagasló helytállása elismeréséül dr. Pintér Sándor belügyminiszter RENDKÍVÜLI HELYTÁLLÁSÉRT érdemjelet adományozott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szentes Polgári Védelmi Kirendeltsége, valamint a Szentesi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság állományából: Nagy Sándor polgári védelmi őrnagynak, Bölcskei – Molnár Zoltán tűzoltó századosnak, Balázs Csaba tűzoltó törzszászlósnak, Molnár Robin Imre tűzoltó zászlósnak, Pozsár Gábor tűzoltó zászlósnak. Az elismeréseket Huszár Tibor tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató adta át a területi szerv ünnepi állománygyűlésén.

Egy hozzászólás “Érdemjel a helytállásért” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    TŰZGYÚJTÁSI TILALOM VÉGE

    Az erdőkre és az erdők melletti területekre az EHVF/501/2/2011. számú határozattal elrendelt az ország teljes területére vonatkozó tűzgyújtási tilalmat a Vidékfejlesztési Minisztérium 2011. október 24-ei hatállyal feloldja.
    A minisztérium egyben felhívja a lakosság és a kirándulók figyelmét, hogy az erdőben tüzet gyújtani csak a kijelölt és kiépített tűzrakó helyen, szélcsendes időben szabad. A tüzet nem szabad felügyelet nélkül hagyni, távozás után pedig minden esetben gondoskodni kell eloltásáról.

    A tárca felhívja továbbá a telektulajdonosok figyelmét, hogy az őszi avar és gyomégetésnél fokozott figyelemmel járjanak el, mert a gyorsan haladó tűz könnyen elérheti az erdőt, vagy a lakott területeket.

    Nagy Sándor pv. őrnagy kirendeltség-vezető
    CSMKVI, Szentes Polgári Védelmi Kirendeltség

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.