Nagy Vagy? Nagy Vagy!

Május 8-án a Klauzál Gábor Általános Iskola csapata második alkalommal utazott Budapestre, hogy a TV2 vasárnap délelõtti mûsorában összemérje erejét az ország többi iskolájával.

Az elõdöntõt egy hónappal ezelõtt izgalmas vetélkedésben megnyerte a csapat, ezért nagy várakozás elõzte meg az újabb megmérettetést. Az nyilvánvaló volt, hogy egy újonc csapattól már a középdöntõbe jutás is nagy eredmény, így a várakozásoknak megfelelõen a középdöntõben elért 4. helyezés igazán jó teljesítmény. A felkészítõk és a tanulók is várják a következõ lehetõséget, hiszen már pontosan tudják azt is, mi vár rájuk legközelebb, ez pedig a siker egyik kulcsa.
Az intézmény köszönettel tartozik a HUNGERIT-nek, személyesen Magyar József úrnak, aki segítette a csapat és a kísérõk utaztatását, ahogyan mondani szokás, nélküle nem jöhetett volna létre ez a kiváló eredmény, mely segítette a város hírnevének öregbítését is az egész országban.
Végül a címben jelzettek szerint kimondhatjuk a résztvevõk és felkészítõk felé: Nagy Vagy! Egyúttal a közösség egésze nevében köszönetünket fejezzük ki feléjük, és kívánjuk nekik, hogy általuk is legyenek még ilyen büszke idõszakaink!
Dévay István

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.