Már ilyen szolgáltatás is van – Házhoz megy a kerékpárok doktora

Lassan vége a tanítási évnek, beköszönt a vakáció. Elkezdõdik a táborozások és szabadságok idõszaka. Többen pattannak nyeregbe, és a kerékpárt választják az autó helyett a bevásárláshoz is. Ilyenkor érdemes szakemberrel megnézetni, felkészíteni, kijavíttatni a bicikliket.

Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik Bárkai József cégvezetõ, aki már lassan 12 éve a kerékpárok doktora. Egy újabb szolgáltatásukról beszélt lapunknak.
– Szentesen és kistérségében másfél éve vezettük be az egyedülálló kerékpár és elektromos kerékpár mobil szerviz hálózatot. Az egyre növekvõ ügyfélkört 20 kilométeres körzetben két szállító és egy mûhely autóval igyekszünk ellátni, szakképzett mûszerésszel, illetve elektromûszerészszel. Díjmentes a helyszíni kiszállás, oda-vissza. Minden javított kerékpárra garanciát vállalunk. Az új kerékpárok vásárlása esetén két év a mobilitás garancia. Ha csatlakozni akarnak a több száz elégedett ügyfélhez, csak egy telefonhívásra van szükségük: 06-30/502-3981, és kerékpárjuk új életre kel.
Ha kész a kerékpárjuk szervizelése, most már biztosan indulhatnak a betervezett úti céljukra. Vigyázzanak egymásra és a KRESZ szabályok betartására. Ne feledjék! Bármikor szükségük van kerékpárjuk mobil szervizelésére, csak egy telefon 06-30/502-3981, és a probléma megoldódik.

Kép és szöveg: D. M.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.