Önkormányzati választások 2006: Dongó: Szentes nem vonzó…

Dongó László.jpgFarkas Sándor országgyûlési képviselõ, a helyi Fidesz alapszervezet elnöke a minapi sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy jelöltjeik hiánytalanul összegyûjtötték és leadták a szükséges ajánlószelvényeket, és összeállt a KDNP-vel közös helyi lista is.

Dongó László, a Fidesz-KDNP közös polgármester-jelöltje a bejelentést követõen ismertette választási programját. Polgármesterré választása esetén elsõdlegesnek a munkahelyteremtést tartja a városban. Szerinte az utóbbi nyolc évben e területen nem volt elõrelépés, a munkanélküliségi mutatók folyamatos növekedést mutatnak. Fontosnak tartja továbbá a helyi kis-és középvállalkozások helyzetbe hozását a helyi beruházásokban.
Az egykori pedagógus aggasztónak tartja, hogy a továbbtanulók számára nem vonzó a város, miután a tanulmányaikat elvégzik, nem térnek ide vissza, hogy itt teremtsenek egzisztenciát maguknak. Ez a képzettségüknek megfelelõ munkalehetõségek hiányával magyarázható.
 A polgármester-jelölt szerint meg kell találni a módját, hogy a szentesi családokat minél jobban meg lehessen védeni a Gyur-csány-csomag várható hatásaitól. Nyugati mintára növelné a szociális bérlakás állományt, és a városközpont fejlesztése után most már a városrészekre, peremterületekre helyezné a figyelmet. Sok a tennivaló, hangsúlyozta. Köztük a Kiss Zsigmond utcai Kurca híd és a kórház fejlesztése is mielõbb megoldást kell nyerjen, – vázolta.
Kép és szöveg:  – te –

Dongó László1.jpg“Vétkesek közt cinkos, aki néma.”

Bebizonyosodott: Becsaptak bennünket! Éveken át hazudtak nekünk!
Az MSZP-s képviselõk, köztük városunk polgármestere, május óta mindenrõl tudtak, mégis hallgattak.
Az országnak és városnak is hiteles emberekre van szüksége, ezért SZAVAZZANAK DONGÓ LÁSZLÓ polgármesterjelöltre, és a FIDESZ-KDNP képviselõjelöltjeire.
Fizetett választási hirdetés!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.