Az “Év Szentesi Postása” megvédte címét – Lapunk 15 éves

Antalfi_Imre_vetélkedik.jpgA szentesi “Mosolygósabb Régióért” Egyesület szeptember 23-án délután valóban sok szentesi arcára varázsolt mosolyt. A gondozásukban megjelenõ Városi Visszhang idén ünnepli megalakulásának tizenötödik évfordulóját.

Ebbõl az alkalomból szerveztek mûsoros rendezvényt a város külterületén található Hajnal Panzióban, s ide várták a város lakóit, akik szép számmal fogadták el a meghívásukat.
Kora délután a program az “Év Szentesi Postása” címért folyó vetélkedõvel vette kezdetét. A címért idén a szentesi 1. sz. Postahivatal tizenhárom munkatársa indult, köztük a tavalyi nyertes, Kozák József.
A fiataloknak ezúttal többek között várostörténeti ismeretekrõl, és az idei jeles évfordulókról kellett számot adniuk, de voltak tréfás, a szakmába vágó ügyességi, s egyéb, a mindennapi életben rátermettséget igénylõ feladatok is. A vetélkedõ a következõ végeredménnyel zárult: Az ötödik helyen Lantosné Mokány Nóra és Balogh Szabó Sándorné Anikó végzett. Negyedik: Lakos Zsolt. Idén elõször került dobogóra, a harmadik helyen Musa Tibor, a másodikon pedig Kozák Attila. Az “Év Szentesi Postása” idén is Kozák József lett, aki tizenhárom éve dolgozik a szentesi postahivatalnál. Az Apponyi téren és környékén, azaz az V. körzetben kézbesíti a küldeményeket nap mint nap.

Antalfi_Imre_vetélkedik.jpg

A vetélkedõ zsûrijében foglalt helyet Tóth László, a Postások Szakmai Egyesületének területi elnöke, Juhászné Pálnok Lenke, a szentesi 1. sz. Postahivatal vezetõje, valamint Verók István ny. igazgató. A programra immár második alkalommal a Postások világnapja (okt. 9.) alkalmából került sor.

Verók_István_&_Juhászné_Pálnok_Lenke_munka_közben.jpg 

Az ötletgazda “Mosolygósabb Régióért” Egyesület a díjkiosztást követõen kulturális mûsorokkal szórakoztatta a postásokat és a vendégeket.  Láthatták a Daisy Esküvõi Ruhaszalon csodálatos új kollekcióját, köszönet érte Czakóné Editkének, a szalon tulajdonosának. Népdalokat énekelt, citerán játszott Petes Krisztina és Zsuzsanna (fk.: Mélykútiné Németh Kornélia). Közremûködtek továbbá a Swivel Tánc Egyesület táncosai és népszerû slágerek hangoztak el Dömsödi Teréz elõadásában (szintetizátoron kísérte Száraz Nagy Tamás). Ezután a sztárvendég: Postás Józsi mulattatta a közönséget.

vendégek_egy_csoportja.jpg

Köszönet a program támogatóinak: A Postások Szakmai Egyesülete, Juhászné Pálnok Lenke, Ági Virágbolt, Baroni Ékszerbolt, Deka Élelmiszer Üzlet, Heureka Ajándék Üzlet, Keresztes Nagy Imre és barátai, SZ-Trans Bt., Ili Kozmetika, CHIO, valamint a Hajnal Panzió stábja.        
(dm.)
Fotók: dm – dt.

Díjátadás.jpg

Az_Év_Szentesi_Postása_Kozák_József.jpg

A Daisy Esküvői Ruhaszolon bemutatójából.jpg

Menyasszony.jpg

Közönségből.jpg

Postás_Józsi.jpg

Mulatás_Józsival.jpg

Közönség_este.jpg

Mulatás_folytatódik.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.