Új dimenzió a tartós szőrtelenítésben…

tartós szõrtelenítõ rendszer új dimenziót nyit a tartós szõrtelenítés világában!
A cukorpasztával, vagy hagyományos gyantával elõkészített, bõrbe juttatott kétfázisú folyadék elvékonyítja, majd “felemészti” a hajhagymákat. A test minden területére kúraszerûen alkalmazható. Különösen ajánlott gyulladásra hajlamos vagy begyulladt szõrtüszõkre (pl. intem terület).
Bõvebb tájékoztatás és bejelentkezés a 06-30/395-2823-as  telefonszámon.

 www.epiladerm.hu
Nemcsak egy esztétikai hiba

A szõrszálak növekedését hormonok vezérlik, és a természet kegyetlen tréfája, hogy oda is jut, ahol nem kívánatos, sõt egyenesen egy életet megkeserítõ.
Miért éppen az enzim? Egy-egy szál hagymájának meggyengítéséért, ill. elpusztításáért nagyon agyafúrt berendezéseket és vegyületeket vonultat fel a kozmetikai tudomány. Az orvoslás nem vállalja magára (nagyon bölcsen) a hormonok további bolygatását, átirányítja pácienseit a szépítészek hatáskörébe. Minden epiláló módszernek van valamilyen hátránya. Az enzim bevetése az egyedüli (ez idáig), amely nem rekeszti ki a világos, szõke, ill. õsz szõrszálakat sem a kezelésekbõl. Egész évben alkalmazható, a lebarnult bõr sem akadály. A dán danish labor 2003 óta folyamatosan fejleszti és ellenõrzi az egyébként teljesen test azonos fehérjebontó enzimeket, amely már biztatóan eredményes.
Miért tartós és miért nem végleges? A kezelések során életképtelenné vált, elpusztult hagyma már feléledni nem tud. Arra sajnos egyik módszernél sincs garancia, hogy valamikor (3-5-10 év) az ott sorban álló mátrix sejtek közül hormon hatásra nem nõhetnek ki újabb szõrszálak. Ez okból nem korrekt kijelenteni, hogy végleges.
Mivel két eset sem egyforma, a kúrák személyre szabottak és az eredmény magáért beszél.
Nagyné Szabó Ilona
kozmetikus mester
ILI KOZMETIKA  Szentes (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.