‘Konyha’ kategória archívum

Ez a hét a pacal hete a Brillirnél!

2017 05 03

Május 3-tól 6-ig a Brillir Kft. mintaboltjaiban 1400 Ft/kg áron vásárolható a pacal, s hozzá, helyi vágásból kapható a friss köröm. A részletekért, a ballagásra, családi ünnepekre nagyobb tételű rendelésekhez keressék előzetesen a mintaboltokat:

(tovább…)

Brillir Kft: Újabb hét, szemrevaló akcióval

2017 04 04

Közeleg a Húsvét. A Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem felkészült az ünnepekre. Keressék a mintaboltokban a hagyományos (6-8 hét) érlelésű, sóéretten, keményfa fűrészporral füstölt, nagyapáink hagyományos ízvilágát őrző nagy- és kisebb méretű parasztsonkákat, hálós sonkákat, parasztlapockát, tarját vagy darabolt combot. A méretes parasztsonkák felezve is kaphatók.

(tovább…)

Sertéscomb akció a Brillirnél

2017 03 21

Ezen a héten, azaz március 21-étől 25-ig a Brillir Kft. Szentes, József Attila utca 16. és a HUNOR COOP ZRt. Jókai utcai áruházában lévő mintaboltjában a sertéscomb kilónkénti ára 999 Ft.

(tovább…)

Figyelmesség a bátrak kerti partijához – Újabb briliáns ajánlat

2017 03 07

Ahogyan az első melengető napsugarak felhívják a figyelmünket a tavasz érkezésére, úgy érezzük, hogy jó egyre több időt eltölteni a szabadban. Elkezdjük kibontani téli álmukból a grill- és főzőhelyeket, s ha még plédekbe burkolódzva is, de már kacérkodunk a kerti parti gondolatával.

(tovább…)

A marhahús hete a Brillirnél

2017 02 28

Február 28. és március 4. között a csont nélküli marhalábszár, a comb, lapocka, nyak, a gulyásnak elődarabolt marhalábszár kilónkénti ára 1650 Ft a Brillir Kft. Szentes, József Attila utca 16. és a HUNOR COOP Jókai utcai áruházának húsrészlegén is.

(tovább…)

Mit főzzünk apróhúsból?

2017 02 21

A sertés apróhúsból sok finom étel készíthető. A háziasszony találékonyságára, tapasztalatára bízva, a sertéspörkölt, brassói aprópecsenye, a különféle raguk, tokányok kiváló alapanyaga az apróhús. A Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem frissen szállítja mintaboltjaiba a sertés apróhúst, amely egész héten, február 21-től 25-ig 780 Ft/kg akciós áron vásárolható meg Szentesen a József Attila utca 16, valamint a Jókai utcai HUNOR COOP ABC húspultjánál.

(tovább…)

“…lesz ugye hurka az asztalon…”

2017 02 06

Disznótoros hangulat? Változatos ünnepi meglepetés a családi asztalon hétköznap is?

(tovább…)

Minden héten más-más akció!

2017 01 31

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem termékeit forgalmazó Brillir Kft. az idén folyamatosan, hétről-hétre újabb és újabb meglepetés akcióval, újdonsággal lepi meg vásárlóit Szentesen a Jókai utcai (HONOR COOP ABC-ben lévő) és a József Attila utcai mintaboltjában.

(tovább…)