‘Konyha’ kategória archívum

Ismét kapható a derekegyházi lángolt kolbász a mintaboltokban! Nagypénteken, és 15-én hétfőn is nyitva tartanak

2019 04 11
(tovább…)

Húsos csont akció a Zöldségpiac melletti húsboltban!

2019 04 04
(tovább…)

Egyre nehezebb az aranyérem – Bemutatkoztak a szakács-vébé szereplői

2018 11 07

Tegnap, november 6-án a Központi Gyermekélelmezési Konyhán rendezte meg a Békés Megyei Culinary Team, valamint a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Gyula környéki vezetősége a luxemburgi szakács-világbajnokságon történő részvételük főpróbáját. Az Európa- és világbajnok csapat tagja Nyári János Executive Chef is, ily módon vált a helyszín a rangos bemutató otthonává, ahol már több alkalommal tartották felkészülésüket is a versenyzők.

(tovább…)

Mától pontzápor a HUNOR COOP-nál!

2018 10 18

Kedves Törzsvásárlók! Figyelem! A HUNOR COOP üzleteiben vásárolva most hatékonyan gyarapíthatják pontjaikat, így a kedvezményes vásárlásaik esélyét is. Nézzék meg gondosan a plakátokon feltüntetett időpontokat: (tovább…)

Babosba öltözött, színesre sikerült az idei Lecsófesztivál

2018 09 02

A főzőcsapatok többsége immár 17. alkalommal települt ki a Rákóczi utca – Apponyi tér környékére, hogy elkészítse kedvenc ételét, a jó hazai lecsót, majd baráti, családi körben elfogyasszák azt. A készülődés közben sok ismerős arc tűnik fel, a lecsó előtt egy kis házi sütemény, pálinka is előkerül. Igazi ízözön, színes forgatag, nem csak a bográcsok körül, de még a bográcsokban és a tárcsákon is, mert nem főtt két teljesen egyforma étel most sem.

(tovább…)

Ha füst csap a bográcsba… – Tippek ünnepi menühöz

2018 08 13

Ha augusztus 20. akkor bográcsozás vagy tárcsázás. Ezekhez a kellemes foglalatosságokhoz minden alapanyag beszerezhető a Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem mintaboltjaiban. Szentesen a Rákóczi Ferenc utcai húsboltban Szűcs Antal hentesmester oszt meg velünk néhány nagyon okos tippet.

(tovább…)

Íme a nyár slágere – Lábasba vele!

2018 08 08

Teljes megújulás után e héttől ismét várja a vásárlókat Szentesen a Rákóczi Ferenc utcai Piac melletti húsbolt. Szűcs Antal hentes mester ezúttal az akciós bőrös malac húsra hívja fel a figyelmet, amiből 595 Ft/ kg. áron vásárolhatnak! Finom sütve, pörköltnek, minden alkalomra, ízlés szerint. Kiadós és pénztárca kímélő választás! A Derekegyházi Vágóhíd további mintaboltjaiban, Szegeden a Mars téri vásárcsarnokban, Kecskeméten a Budai utca 2, Csongrádon a Fő utca 20-22. szám alatt is a bőrös malac kilója ugyanennyiért kapható.
Jó étvágyat hozzá!

(tovább…)

A jó szomszéd májusban is…

2018 05 01

… az áraival érvel, és gondol az Édesanyákra is. (tovább…)