‘Konyha’ kategória archívum

A jó szomszéd májusban is…

2018 05 01

… az áraival érvel, és gondol az Édesanyákra is. (tovább…)

Ha könnyen járja a tű a sonkát, készre főtt… – Tóni bácsi tanácsai húsvétra

2018 03 23

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem mintaboltjai teljes húsvéti kínálatukkal állnak a vásárlók rendelkezésére. Változatlan nyitva tartással, friss, kiváló minőségű áruval és sok hasznos tanáccsal segítik a boltok munkatársai a családok felkészülését az ünnepre.

(tovább…)

Ha Ön a HUNOR COOP TÖRZSVÁSÁRLÓJA, EZ A NAP AZ ÖNÉ!

2018 02 11

A HUNOR COOP nagy családjában mindig futja különleges meglepetésre. Íme, Valentin napi törzsvásárlói akciójuk:

Mikor nem fő szét a virsli? – Beszerezték már a szilveszter legjavát?

2017 12 28

Legutóbb, karácsony előtt, amikor a Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem termékeit ajánlottuk, Szűcs Antal, a Rákóczi Ferenc utcai Mintabolt üzletvezetője elárulta nekünk a virsli főzés titkát. Bizonyára önök is, bevallom, én is jártam már úgy, hogy főzés közben a virsli kettérepedt.

(tovább…)

Fergeteges évzárás a Hunor Coop üzleteiben

2017 11 30

Az év hátralévő részében szinte minden napra tartogatnak valamilyen meglepetést a HUNOR COOP Áruházak. Olvassák el figyelmesen ajánlataikat és éljenek a lehetőségekkel. A Cég minden dolgozója nevében áldott adventi készülődést kívánunk!

(tovább…)

Termelői finomságok a garabolyba!

2017 07 09

A Garaboly Gasztro Piac ebben a hónapban is kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy lehessen finomakat, és főleg hazai ízeket fogyasztani. A termelői finomságok gazdag kínálatából lehet válogatni az elkövetkező szombaton is. A kézműves programban korongozni lehet. Fejes Erzsébet festő legújabb alkotásait mutatja be, kiállítása a rendezvény ideje alatt megtekinthető. Vár mindenkit az a termelői piac a “Gólyásházban”, amely kulturális értékeinket is közkinccsé teszi. Ne hagyják ki ebben a hónapban sem!

Ez a hét a pacal hete a Brillirnél!

2017 05 03

Május 3-tól 6-ig a Brillir Kft. mintaboltjaiban 1400 Ft/kg áron vásárolható a pacal, s hozzá, helyi vágásból kapható a friss köröm. A részletekért, a ballagásra, családi ünnepekre nagyobb tételű rendelésekhez keressék előzetesen a mintaboltokat:

(tovább…)

Brillir Kft: Újabb hét, szemrevaló akcióval

2017 04 04

Közeleg a Húsvét. A Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem felkészült az ünnepekre. Keressék a mintaboltokban a hagyományos (6-8 hét) érlelésű, sóéretten, keményfa fűrészporral füstölt, nagyapáink hagyományos ízvilágát őrző nagy- és kisebb méretű parasztsonkákat, hálós sonkákat, parasztlapockát, tarját vagy darabolt combot. A méretes parasztsonkák felezve is kaphatók.

(tovább…)