Pénzt spórol önnek a Reál – Hűségért meglepetések

 „Dolgozóink kedvessége,
vevõink elégedettsége
cégünk erõssége!”

Az eSzeM Trade Bt. üzemeltetésében idén immár tízéves a Kossuth utcai Reál Csemege áruház. A jubileum apropóján hûségkártyával ajándékozzák meg törzsvásárlóikat, akik ily módon tíz százalékkal költhetnek kevesebbet. Részt vehetnek a szuper olcsó, ám jó minõségû termékek akciójában, továbbá esélyük van a meglepetés ajándékra is.
Rendkívül örül az új lehetõségeknek Torma Lajosné Erzsike is, aki az áruház egyik törzsvásárlója. Azt mondja, minden nap itt vásárol, így szépen gyûlnek a bélyegzõnyomatok a sárga füzetében, hiszen elég ezer forintot elköltenie egyetlen pontért. A nagy bevásárlásokat is itt intézi majd, hiszen harminc pont után a pontgyûjtõ füzetet beváltva a következõ vásárlás összegébõl 10% engedményt kap.
– 10 év, 10% kedvezmény – említi az akció lényegét Molnár Lívia, az eSzeM Trade Bt. operatív igazgatója. Ráadásul a hûségpontok nem csak ebben az üzletben gyûjthetõk, hanem a társaság Jókai utcai ABC-jében és Szegváron a Dózsa György utcai áruházukban is. A kis sárga füzet igen beszédes, minden fontos tudnivalót tartalmaz az akcióról.
– Arra szeretnénk ösztönözni a vásárlóinkat, hogy megéri nagybevásárlásaikat is nálunk végezni. A magyar termékek, a  helyi kereskedelem fennmaradását helyezzék elõtérbe, hiszen ez közös érdekünk – halljuk Molnár Líviától.

A Kossuth utcai Reál Csemegében három mûszakban tíz eladó dolgozik. Tormáné Erzsike dicséri odaadásukat, hiszen nap mint nap látja, hogyan szorgoskodnak. Benkõ Mónika üzletvezetõi teendõi elvégzése után segít a többieknek, nem csak útba igazítják a tanácstalan vevõt, az aktuális akciókra mindjárt fel is hívják a figyelmüket, hiszen a vásárlóknak nem közömbös sem a termék minõsége, sem az ára. Így is kímélik a vásárlók pénztárcáját.
A hazai gyártók terméke elsõbbséget élvez a polcokon, legyen szó akár tejtermékrõl, húsáruról vagy péksüteményekrõl, amelyekbõl minden nap rendkívül gazdag a választék.
De lássuk, hogyan is jutunk el a bevezetõben írt meglepetésig? Július közepén indul a Reál áruházakban egy másik akció is, amely éppen a termékekrõl szól. 10 napon át naponta egy-egy termék szenzációs áron lesz kapható! Nap nap után érdemes odafigyelni a részletekre. Lesz továbbá a hónap folyamán olyan meglepetés nap, amikor a vásárlások mellé további plusz ajándék társul.
A július a Reál áruházak jubileumi hónapja. Ünnepeljen velük ön is és húzzon hasznot vásárlásaiból. Nem mellesleg: járjon szerencsével!

Kép és szöveg: dt. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.