Programismertető a következő napokra

A hagyományos népi kirakodóvásár Szentes főterén június 6-án lesz, amikor a városi gyermeknap keretében a kicsik és szüleik a jubiláló Pom-Pom együttessel is találkozhatnak. (A plakát kinagyítandó!)

* * *

A “Pipás” c. film vetítése a múzeumban

(A részletekért a plakát kinagyítandó!)

* * *

 Pedagógusok köszöntése

Szentes Város Önkormányzata hagyományos pedagógusnapi ünnepségét a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban rendezi június 5-én 10 órától.

* * *

A városi könyvtár aktuális rendezvényei

Június 5-én 15 órára a hagyományos Szentesi “kismesterek” újabb alkotásai c. kiállításra hívják a közönséget. Megnyitóbeszédet mond Mihály Béláné, a Művelődési Iroda vezetője. Közreműködik Karikó-Tóthné Puskás Gabriella tekerőlanton. A kiállítás, amelyen a kistérség harminc alkotója vesz részt alkotásaival, szeptember 10-ig látogatható.

Az “Életünk és a Biblia” c. előadássorozat keretében rendhagyó filmvetítésre kerül sor június 3-án 18 órától. Eleanor H. Porter: Az élet játéka c. filmjének vetítésére számíthatnak az érdeklődők, amelynek mottója: Megtalálni mindig azt, aminek örülni lehet…
A múlt század közepén játszódó történet szereplője egy árván maradt lány. Története a mindent legyőző szeretetről, az élet feltétlen szeretetéről szól, mely túllép az indokolatlan, önáltató optimizmus ürességén. A játékszabályait valamennyiünknek tanulni és gyakorolni kellene.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.