Hazai ízek az újabb mintaboltban – Húsbolt a tejdiszkont helyén

Szentesen a  József Attila u. 14. szám alatt a közelmúltban nyílt meg a G-hús Kft. húsüzlete, amely kizárólagosan a Brillir Kft. derekegyházi vágóhídja és húsfeldolgozója által elõállított húsárukat forgalmazza.

Az egykori tejdiszkont épülete teljesen megújult és modern arculatot kapott. 42 négyzetméteren az európai szabványnak mindenben megfelel az új mintabolt, amelyben hétköznap 7.00 – 12.00, 13.00 – 17.00 óra, szombaton 7.00-11.00 óra között szakszerû és udvarias kiszolgálással várják a vásárlókat, akik a bolt elõtt ingyenesen parkolhatnak.
Hathatós csapatmunka tette lehetõvé, hogy a húsbolt nyitási céldátumát tartani tudjuk,- említette Pádár Zoltán termékmenedzser. A Brillir Kft. húsboltjaival azonos módon most már itt, a József Attila utcában is a derekegyházi vágóhíd teljes termékskálája megtalálható, és ugyanazon akciók kímélik a vevõk pénztárcáját, mint a társaság többi mintaboltjában. A gazdag kínálattal igyekeznek az elvárásoknak megfelelni, a minõség minden termék esetében ugyanolyan kiváló. A boltban étkezési utalványokat is elfogadnak.

Amikor családi, baráti összejövetelekre, vagy a közelgõ ballagásokra gondolnak, ne feledjék: ebben az üzletben is leadhatják nagyobb tételre vonatkozó elõrendeléseiket. S ha az igazán finom falatok elkészítéséhez egy-egy fûszer, levesbetét hiányzik, nem kell másik boltba menni, mert a legfontosabb kiegészítõket itt is megtalálják.
Az üzemeltetõk bíznak abban, hogy a városközpontban, a Kisér, vagy a Vásárhelyi út környékén lakók kényelmét és megelégedését nagyban szolgálja az új húsbolt. Teszteljék nyugodtan, és fogyaszszák jó étvággyal a hazai sertésbõl, szója- és tartósítószer mentesen, hagyományos eljárásokkal készült, házias ízesítésû készítményeiket!

Kép és szöveg:
Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.