A Vöröskereszt felhívása és más fontos közlemények

Kérjük, segítsen a májusi árvíz sújtotta családoknak! A pénzadományokat a Magyar Vöröskereszt az alábbi számlára várja: K&H Bank 10405004-00026547-00000000.

 
Az adományok a Szentesi Területi Vöröskereszt irodájában (Szentesi Polgármesteri Hivatal 220-as szoba) is befizethetők hétköznapokon 8-11 óra között. De hívható az 1749-es segélyvonal, vagy sms is küldhető “Árvíz” szöveggel.
 
* * *
KÖRNYEZETVÉDELMI AKCIÓ
Szentesen, május 28-án, péntek délután szelektív hulladékgyűjtő szigetek mellett AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁSSAL MINDENKI NYER!
TALÁLKOZZUNK! 15 órakor: a Kisérben, az Árpád utcai óvoda mellett 16 órakor: a Kertvárosi Lakótelepen, az ABC mellett 17 órakor: a Belvárosban, a Horváth Mihály utcában „Megelőzés és szelektálás!” „Szelektív hulladékgyűjtési lehetőségek Szentesen” „Hulladék! Nem szemét!” „Hulladékból termék!” Jöjjenek el, hozzanak magukkal összegyűjtött hulladékot, a helyszínen átválogatjuk és bedobjuk a megfelelő tárolóba!
A környezetünk védelme, a környezettudatos magatartás mindannyiunk számára életfontosságú. Fontos, hogy még nagyobb odafigyeléssel óvjuk környezetünket a káros anyagoktól! Fontos, hogy felelősséget érezzünk és felelősen cselekedjünk! FÖLDÜNKÉRT! EGYÜTT SZENTESÉRT!
 
* * *
* * *
 
(Kinagyítható!)
* * *
 HŐSÖK NAPI MEGEMLÉKEZÉS
 
A koszorúzás és megemlékezés kezdete május 28-án 11.00 órakor az I. és II. világháborús emlékműveknél az Erzsébet tér és a Széchenyi liget bejáratánál. Közreműködnek a Kiss Bálint Református Általánsos Iskola tanulói.
 
* * *
 
 A VÁROSI KÖNYVTÁR PROGRAMJA
 
Dobai Péter író, költő, filmrendező, az Oscar-díjas Mephisto, a Redl ezredes, a Hanussen, a Csontváry, és sok más film forgatókönyvírója lesz a könyvtár vendége május 25-én. Dobai Péterrel Ráfi Dénes, a HMG tanára beszélget. Az érdeklődőket 17 órára várják.
További intformációk: http://www.szepiroktarsasaga.hu/index.php?pageid=73

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.