Kiből lesz a cserebogár? – “Az első füzetem”

Az Iroda-Profil Kft. a Szentes Városi Önkormányzattal közösen immár nyolcadik alkalommal rendezi meg “Az elsõ füzetem” elnevezésû akciót. Idén 286 leendõ elsõ osztályos kapja meg a cég  által összeállított iskola indító ajándék füzetcsomagot.

Az akció fõvédnöke, Szirbik Imre polgármester a napokban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, talán nem is a gyerekek, hanem éppen a szüleik õrzik meg a diákévek elsõ füzeteit, amelyeket évek múltán  a padláson megtalálni felemelõ érzés.
Az ötletgazda cég ügyvezetõje, Korecz Mónika a tudás fontosságáról beszélt. Az Iroda-Profil Kft. üzleti filozófiája, hogy minden vásárló egyformán fontos. A megajándékozott apróságok  egyszer majd szülõvárosukban hasznosítják a megszerzett ismereteket. Örömének adott hangot, hogy a kistérség óvodásai is bekapcsolódtak a programba, így a június 13-án a Szentesi Üdülõközpont területén rendezett átadási ünnepségre a derekegyházi, fábiánsebestyéni, nagytõkei végzõs ovisok is meghívást kapnak. A tanulás lehetõség, így válik el, kibõl lesz a cserebogár. A 10 órakor kezdõdõ, játékos vetélkedõkkel színesített mini gálamûsor fõszereplõi is a gyerekek lesznek. Sorsolás alapján mûsorral készül a Rákóczi Ferenc utcai és a Klauzál utcai óvoda, a rendezvény díszvendégei pedig a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda óvodapedagógusai és csöppségei lesznek.
Kép és szöveg:  – dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.