Ismét bizonyítottak a tornász lányok

A Szegvári Diáksport Egyesület és a Forray Máté Általános Iskola huszadik alkalommal rendezte meg meghívásos országos tornaversenyét, amelyen a helyiekkel szegedi, tatabányai és budapesti tornászok is versengtek. A több mint kétszáz ügyes tornász között a legkisebbek még óvodások voltak.

A szülõk biztatása elõnyére volt a hazaiaknak. Az I-II. korcsoportos fiúk versenyében így a szegváriak az ötödik helyen végeztek. A csapat tagjai voltak: Bihari Bence, Kéri Gábor, Gulyás Máté, Marta-lics Erik, Valkai Zsolt, Pécsi Norbert. A III-IV. korcsoportban a szegvári általános iskola tanulói a második helyet érték el. (Mihály Márk, Kovács Béla, Erdei Márk, Bihari Bence, Kollár Gábor és Pintér Csanád.)
A lányok I. korcsoportjának a harmadik helyet sikerült bebiztosítaniuk, ez köszönhetõ Szabó Fanni, Gráfik Vivien, Szûcs Boglárka, Szabó Boróka, Erdei Daniella, Kun Szabó Viktória, Balogh Szabó Anna, Juhász Tímea teljesítményének.
A III-IV. korcsoportban a Forray Máté Általános Iskola lánykái két csapatban küzdöttek. Az “A” csoport, Végh Kitti, Száraz Anita, Szarka Nikolett, Barta Evelin, Joó Vivien és Vígh Diána a dobogó  elõkelõ második fokára állhattak, míg a “B” csapat, Ajtai Vivien, Schmidt Rebeka, Szûcs Bianka, Goj-dár Kamilla, Kukovecz Jázmin és Valkai Vivien mögöttük, a harmadik hellyel büszkélkedhettek.
Ebbõl következõen egyéniben is szép sikerrel zártak a kislányok. Összetettben a második legjobb a szegvári Végh Kitti lett, aki ugrásban második, talajon elsõ helyezést ért el. Talajon harmadik Száraz Anita és Szabó Fanni, aki gerendán viszont az elismerésre méltó második helyezésével is kiemelkedõ teljesítményt nyújtott. Szûcs Boglárka erõssége is a gerenda volt, amit harmadik helyezése bizonyít.
 
Gratulálunk a szegvári tanulóknak és felkészítõjüknek, egyben a verseny fõszervezõjének, Pólyáné Téli Évának.         – szerk. –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.