Le Grand Prix – A villanyszerelők nagy versenye!

A Legrand Zrt. „Le Grand Prix” elnevezésû akciójának a fõdíj sorsolására 2010. január 19-én közjegyzõ jelenlétében került sor.

A versenyre közel ezren regisztráltak. A regisztrált villanyszerelõknek akciós csomagot kellett vásárolniuk és a már jól ismert Legrand termékeket kellett használniuk kivitelezéseik során. A kismegszakítótól, a szerelvényeken át a villásdugóig bármilyen Legrand termékkel részt lehetett venni a versenyben. A lényeg az volt, hogy Galea Life vagy Valena szerelvények mindig legyenek a munkában!
A résztvevõknek lehetõségük nyílt arra, hogy összemérjék tudásukat a többi regisztrált kollégával, hiszen az elkészült munkákról készült képeket fel kellett tölteni a www.legrandprix.hu   weboldalra. Aki ide látogat és regisztrál, az megtekintheti a versenyzõk munkáit, ki milyen megoldásokat alkalmazott a szerelvények felszerelésénél, mennyire figyelt oda a belsõ környezet és a termékek színvilágára, harmóniájára. Akik megfelelõ számú, érvényes projektdokumentációkat tettek fel a Képgalériába, azok ajándékot kaptak. Továbbá azok között, akik nyilvánossá tették munkáikat és teljesítették a játékszabályban leírtakat, negyedévente egy szakmai zsûri választotta ki a nyertes projektdokumentációt. A nyertes projekt gazdája és az adott munka megrendelõje külön-külön ajándékban részesültek. Akinek 2009 év végéig legalább 5 különbözõ projektmunkájának képsorozata szerepelt a Képgalériában, azok vettek részt a fõdíj sorsoláson.
A Legrand Zrt. hûségprogramjának fõdíját, mely egy félmillió forint értékû utazás, Nacsa Antal, makói villanyszerelõ nyerte meg. A fõdíjat   Károlyi László vezérigazgató fogja átadni.
Ezúton is gratulálunk a nyertesnek! Akciónkat ebben az évben is folytatjuk, hogy minél több villanyszerelõnek legyen esélye csatlakozni Hûségprogramunkhoz.       
T. Sz.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.