Fogadónap

Fogadónapot tartanak Szentes város vezetői. Szirbik Imre polgármester január 14-én csütörtökön délelőtt 9 és 11 óra között, Szűcs Lajos alpolgármester 14 és 16 óra között hivatali helyiségében fogadja a közügyek iránt érdeklődőket.

 

3 hozzászólás “Fogadónap” bejegyzésre

  1. Tamás Kata:

    Programajánló:
    A városi könyvtár “Életünk és a Biblia” előadássorozatában Cserbik Attila bibliaoktató arról tájékoztatja az érdeklődőket, mit jelent királynak lenni, uralkodni. A Saul, Dávid és Salamon életéből vett példázatokat január 14-én 18 órától ismerhetik meg.

  2. Dömsödi Teréz:

    Szentes Város Önkormányzata, a MH. 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj, valamint a Volt Hadifoglyok Bajtársi Szövetsége és a Szentesi Bajtársi Klub január 12-én a II. világháborús emlékműnél gyertyagyújtással emlékezik a 2. Magyar Hadsereg Don-kanyarban elesett áldozataira. Az emlékezőket 11.30 órára várják.

  3. Dömsödi Mihály:

    A Művelődési és Ifjúsági Házban a szegedi Lajos Sándor Fotóklub kiállítására kerül sor január 11. és 31. között. Január 11-én 18 órakor az alkotásokat Nagy István, a Szentesi Fotókör vezetője ajánlja a közönség figyelmébe.
    A Szegedi Foto Klub 1958. januárjában alakult. Tevékenységükről és az alkotókról további részletek találhatók a http://www.szegedifotoklub.eu weboldalon.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.