A Horgászáruház ünnepi akciójáról – Megújuló árukészlet

A horgászok nagy örömére – az elõzetes hírekkel ellentétben – továbbra is várja õket az Arany János utca 16. szám alatti Horgászáruház. Apróbb változás, hogy ezentúl új üzletvezetõt találhatnak a boltban Gulyás János személyében, aki munkatársával, Oláh Mariannal ugyanolyan szakszerû kiszolgálással áll rendelkezésükre, mint amit már ebben az áruházban megszokhattak.

Segítenek abban, hogy egyes termékek pl most 30, vagy akár 50% kedvezménnyel kerülhessenek a karácsonyfa alá. S ha valaki 20.000 Ft felett vásárol, eleve 20% kedvezményre jogosult. A nem horgász családtagok figyelmébe ajánljuk, hogy ajándékutalványok is kaphatók az üzletben, azzal is örömet szerezhetnek e vízisport szerelmeseinek.

Az üzletvezetõtõl megtudtuk, hogy jövõre folyamatosan megújuló árukészlettel, és változatlan nyitva tartással várják majd régi és új vásárlóikat. A változás mindössze annyi, hogy reggel 8 órától 17 óráig folyamatos a nyitva tartás, már most sincs tehát ebédszünet. Fontos tudniuk, hogy szombatonként, és ezüst-, aranyvasárnap is 8 és 12 óra között nyitva vannak, hogy minél többen ki tudják használni az ünnepi kedvezményeket.
Ezúton is minden kedves horgásznak békés, örömteli karácsonyi ünnepeket, 2010-ben pedig fogásokban, és jó egészségben bõvelkedõ  mindennapokat kívánnak!
(Kép és szöveg: dt.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.