Rendőrségi hírek – Táskákra vigyázni!

Július 12-én hajnalban egy hékédi tanyán nagy mennyiségû széna kapott lángra. Dr. Révész Krisztián r. százados, a Szentesi Rendõrkapitányság nyomozó alosztályának vezetõje arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ügyben szándékos gyújtogatás ténye merült fel, így a nyomozást ismeretlen tettes ellen rongálás vétsége miatt folytatják.

Ugyancsak ismeretlen tettes gyújtogatott a hét végén a Nyíri utcában is. A családi ház homlokzata égett. A rendõrség ismeretlen tettes ellen garázdaság miatt indított eljárást.
A elmúlt idõszakban emelkedést mutat a bûncselekmények száma, igen változatos módon adnak az elkövetõk feladatokat a helyi rendõröknek. Továbbra is számolni lehet a kerékpárosoknak arra, hogy táskájuktól hirtelen egy mellettük elkarikázó fogja õket megfosztani. Célszerû tehát a táskákat biztonságosan rögzíteni, – figyelmeztet az alosztályvezetõ. A napokban a Kiss Bálint utcán történt ilyen eset. A megelõzés kényelmes módján, tehát jó, ha minden kerékpáros elgondolkodik. Még ha van is feltételezett tettes, sokszor a bizonyítékok hiánya hagyja futni, és tovább lopkodhatja a táskákat.
De a gépkocsik sincsenek túl nagy biztonságban. Egy nagy értékû szürke Volswagen Tuareg terepjárót rongáltak meg a ligetben július 8-án. Akinek az esetrõl bármilyen tudomása van, a rendõrség a bejelentését kéri.
A liget egy szeméremsértõ fiatalembert is rejtegetett egy darabig, aki az arra kocogó, sétáló hölgyeket molesztálta. A fiatalember ellen, aki korábban más bûncselekmények miatt került a hatóság látókörébe, eljárás indult. 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.