Kéményseprőket keresnek

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központja kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat vesz fel.
Ellátandó feladatok: A kéményseprő ipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvény rendelkezései alapján kéményseprő ipari tevékenység ellátása a lakossági szektorban.
Foglalkoztatás: A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény alapján. Amennyiben a jelentkező nem rendelkezik ilyen végzettséggel, ingyenes átképzési lehetőséget biztosítanak számára, bentlakásos képzés formájában, melynek ideje alatt a betanított kéményseprő részére járó illetményt garantálják. A képzés helyszíne Pécel, a Katasztrófavédelem Országos Oktatóbázisa. A kéményseprő állás teljes munkaidős, a foglalkoztatási jogviszony határozatlan idejű.
A betanított kéményseprő illetménye bruttó 232.000 Ft, míg a szakmunkások bruttó 340.000 Ft, a kéményseprő mesterek pedig bruttó 448.800 Ft illetményt kapnak. A munkabéren felül évi bruttó 200.000 Ft cafeteria, valamint lakáscélú munkáltatói támogatás is adható.
További részletek és jelentkezés: kemenysepro.titkarsag@katved.gov.hu

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42225 online lapszámunk  2. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.