XIII. Kiséri Napok – Öröm az arcokon II. rész

Május nyolcadikán este a Malvin sörözõben szkanderversenyt rendeztek. A díjakat másnap a szabadtéri színpadon kapták meg a gyõztesek Mándoki Melinda tulajdonostól. Õk: III. Gál István Szentes, II. Balogh Sz. István Szentes, I. Csapó Imre Csongrád, közönségdíj: Duka Krisztián Szentes.

Másnap délelõtt a Kisér hat pontján mérték össze tudásukat és ügyességüket a Kiséri Kalamajka közismereti vetélkedõ kistérségi résztvevõi a Soós utcai 100 Ft-os Vegyesbolt fõdíjaiért. A játékosoknak a mindennapokban hasznos ismeretekrõl kellett számot adniuk, így kiderült, hogy ezeket az unokáknak is át fogják tudni adni. III. Szûcs Istvánné Fábiánsebestyén. II. megosztva Gagovné Kovács Margit és Pataki Pálné Szentes, I. Molnár Mihályné és Bihari Rozália Szentes. Ezzel a nyereményeknek még koránt sem volt vége.
Párhuzamosan a Farkas Antal utcai Kincskeresõ óvodában a Zöldnap keretében szülõk és gyerekek az óvodát szépítették. És elérkezett a délután, amikor a hagyományos módon a szabadtéri színpadon kezdõdtek a programok. 

Köszönjük az óvodásokat és kisiskolás fellépõket felkészítõ nevelõknek a munkáját, és a szülõknek, hogy elkísérték a gyerekeket rendezvényünkre. Köszönjük a Fanny esküvõi ruhaszalon tulajdonosának, és a szép modelleknek a bemutatót, a Semiramis Orientális Tánciskola hastánc bemutatóját. A délután sztár fellépõje Bangó Margit volt, akit évek óta sokan kértek tõlünk. Lánya, Mária, és zenész barátai társaságában érkezett. Varázslatos személyisége felejthetetlen emléket hagy sokunkban.

Köszönjük támogatóink közremûködését: Politrend Kft. Szentesi Szuperinfó, Szentes Város Önkormányzata, Szentesi Gondozási Központ és a II. sz. Idõsek klubja dolgozói, Hungerit Zrt., Városellátó Intézmény Varga Sándor, Füsti Cukrászda, Deka Élelmiszer Üzlet, Szentes Városért Közalapítvány, Tejszolg-Szentes Kft., Legrand Zrt., Gyer-mely Zrt., Bohus és Tsa Bt., Városi Szolgáltató Kft., Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet, Hornyik Edény, Konyhafelszerelési Szaküzlet, CHIO, Séf Kft., Heureka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándék üzlet, Müvill Mûszaki Villamossági üzlet, Rózsa Virágüzlet, Fornetti, Algida G & K Food Kft., Ági Virágüzlet, Soós Utcai 100 Ft-os Vegyesbolt, Ili Kozmetika, Szelence Virágbolt, AVON, SLS Rendezvénytechnika és esküvõszervezés, Bolt az Egészséghez Üzlet, Elektroglobe Kft., Kovács István, Ollai Istvánné, Német Imre, Bugyi János, Török Károly és családja. Civil TV, Kurca TV, Szentesi Mozaik és Délvilág.

(Fotók: Dömsödi Teréz és Mihály)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.