Programajánló a következő napokra

A Szentesi Művelődési Központ Galériájában április végéig látogatható a “Rejtelmek, ha zengenek…’ c. kiállítás. Az idei pályázaton a következő alkotókat díjazta a dr. Tóth Attila művészeti író által vezetett zsűri:

Papp Zotán (Mezőberény, Berki Zita (Békéscsaba), G. Szolláth Katalin (Kecskemét), Bicskeiné Miháczi Magdolna (Szolnok), Ormos Zsuzsanna (Hódmezővásárhely, Szenténé Kálvai Mária (Hódmezővásárhely), Karsai Ildikó (Makó), Szabóné Hódi Katalin (Kistelek), Cseh Lajos és Gila László (Szentes).

A szentesi városi könyvtárba a következő programokra várják az érdeklődőket:
Április 10-én 18 órakor nyílik dr. Tóth Edit keresztszemes képeiből kiállítás. Közreműködik Loboda András és Nánási orsolya. Az április 17-ig látogatható kiállítást Szűcs Lajos alpolgármester ajánlja az érdeklődők figyelmébe.

* * *

Az “Időszerű kérdések – bibliai válaszok” előadássorozatban Cserbik Attila bibliaoktató “Mire tanít a Tízparancsolat ma”, avagy “Apró részletekben rejlik a rend és a boldogság” címmel tart előadást április 15-én 18 órai kezdettel.

* * *

Április 16-án 18 órakor találkoznak a Gondolkodók klubja tagjai. A foglalkozás, amelyet dr. Papp Erzsébet ny. gimnáziumi tanárnő vezet, ezúttal az emberi gonoszság jellemzőit boncolja.

A Művelődési és Ifjúsági Házban “Vajdaság a tenyerünkön” címmel nyílik fotókiállítás a Vajdasági Fotó-, Film- és Videoszövetség alkotóinak munkáiból. A válogatást Szirbik Imre polgármester, országgyűlési képviselő ajánlja a közönség figyelmébe.

 


Egy hozzászólás “Programajánló a következő napokra” bejegyzésre

  1. Janóné Kispál Katalin:

    A Hegedűs László Helyőrségi Klubban a HM. Honvéd Kulturális Szolgáltató KHT. szervezésében folytatódik a nyílt közművelődési délután programsorozat április 16-án. 14 órától az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc fegyveres küzdelmeiről dr. Csikány Tamás alezredes tanszékvezető egyetemi docens tart előadást.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.