Derekegyházi kézimunkák a kiséri klubban

A Szentes Város Gondozási Központja II. sz. Idõsek Klubja a Nagyörvény utca 53. szám alatti helyiségébe naponta fogadja az egyedül élõ, társaságra vágyó idõseket. Családias hangulatot, számos szervezett programot kínálnak az intézmény dolgozói a számukra.

A bejárók mindennapjait kirándulásokkal, gyógytorna lehetõségével, egészségügyi elõadásokkal és játékos szellemi vetélkedõkkel színesítik a szakképzett munkatársak. Együtt megemlékeznek a jeles ünnepekrõl, vidám hangulatban, szórakozva töltik az idõt. De a munkatársak, igény szerint segítenek a bejáróknak hivatalos ügyeik intézésében, sõt reggelit, ebédet igényelhetnek tõlük. S ha az oda-, és hazautazás gondot jelent, az intézmény ebben is segít. További információ Szatmári Nagy Lajosnétól a 06/30/626-4540-es telefonon kérhetõ.
* * *
Kiemelt kulturális program április 7-én a derekegyházi kézimunkázók kiállítása, amelyet 10 órakor Szirbik Imre polgármester nyit meg. A munkákról és az alkotókról Dömsödi Teréz, a Mosolygósabb Régióért Egyesület elnöke tart ismertetõt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.