Utam a fénybe előadás

HPutnoki Tibor 1994 óta járja a cselekvő szeretet útját, életét egy 9 percig tartó klinikai halálélmény változtatta meg.

1946. október 1-jén született Mándokon. Gyermekkorát állami gondozottként, nevelőintézetben élte. Gyermekként arról álmodott, hogy pilóta lesz és szárnyalni fog a fellegekben. Álmai hamar kudarcba fulladtak, mert baleset következtében több műtéten esett át. 1974-ben kötött házasságot Piroskával, akivel jelenleg is együtt él. Egy gyermekük született. Boldog családi életüket betegségek sorozata nehezítette meg. Talán a család szeretete, vagy az élni akarás miatt, vagy – mert a sors így rendelte -, sikerült minden betegségből talpra állnia. 1993-ban egy újabb betegséggel kellett megbirkóznia, itt viszont nagyon közel került az akkor még rettegett halálhoz. Ebben az állapotban találkozott a Fénnyel, a Szeretettel. Innen indult Tibor nem mindennapi utazása…

A szeretetnek olyan arcával találkozott, amely sokkal erőteljesebb, mint ahogy azt a mindennapi életünkben képzelnénk. A halálközeli élmény fordította őt az emberek, a szeretet és a spiritualitás felé, azóta több ezer ember lelkét érintette meg Magyarországon és szerte a világon.

A klinikai halálélmény alatt három kérdéssel szembesült:
1. Életed volt-e halálod előtt?
2. Emberhez méltó életet éltél-e?
3.Tiszta szemmel, felemelt fejjel bele tudtál-e nézni embertársaid szemébe?

E három kérdés a mai napig ég benne, és ez vezérli munkáját. 1995-ben társaival létrehozta a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítványt, amelynek ma már több ezer tagja van, akik szintén a cselekvő szeretet útját járják – szerte a világon.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.