“Kicsim és a kedvence” fotópályázat

A Mosolygósabb Régióért Egyesület “Kicsim és a kedvence” címmel hirdet pályázatot a fotózást kedvelõ szülõk, testvérek és nagyszülõk számára.

A pályázat célja a gyermekek tudatos és felelõs állatbaráttá nevelése. A gyermek képessége arra, hogy a szülõktõl, nagyszülõktõl kapott szeretettel forduljon a rá bízott kisállat felé, azt ne csak játszótársnak, társnak is tekintse. A gondoskodás felelõsségével érezzen iránta.
Pályázni lehet 3 és 10 év közötti gyermekrõl és kedvencérõl frissen készült 18 x 24 centiméter méretû fotóval. A fotó mellé külön íven mellékelni kell a következõ adatokat: a fotó készítõjének neve, lakcíme, elérhetõségei. A fotón látható gyermek életkora, neve, a kedvenc neve és a fotó rövid története.
A nevezésnek nevezési díja nincs. Beküldési határidõ: április 10. Beküldési cím: 6600 Szentes, Nagyörvény u. 58. Városi Visszhang Szerkesztõsége. A pályázatra csak papírképeket tudunk fogadni.
A beküldött fotókat szakmai és társadalmi zsûri értékeli. Szempontok: életszerûség, természetesség, harmónia, külsõ és belsõ kisugárzás. A gyermek és a kedvenc közötti kontaktus, összeszokottság jelek, fotóminõség.
A pályamunkákból kiállítást rendezünk, amelyre minden pályázót meghívunk. Ekkor kerül sor az értékes díjak átadására is. A beérkezett képekbõl válogatás jelenik meg lapunkban és a www.varosivisszhang.hu. weboldalunkon is.

Egy hozzászólás ““Kicsim és a kedvence” fotópályázat” bejegyzésre

  1. Dr.Csíky:

    Egy Nátófőtiszt rendelt egy stefford shir terriert interneten tölem, de az unokám 8000 km-re van Kanadában. ölel laci.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.