‘Pályázatok’ kategória archívum

Karantén történet – Családi alkotó pályázat

2021 01 29
Fotó illusztráció. Forrás: www.yelon.hu
(tovább…)

Szentesi Festők, Grafikusok figyelmébe!

2021 01 25
Fotó archív dt. Illusztráció.
(tovább…)

Mezőgazdasági pályázatok

2020 06 17
Illusztráció
(tovább…)

Virágos Magyarország 2020 – Közvetlenül is lehet pályázni

2020 05 13

https://palyazat.viragosmagyarorszag.hu/  

(tovább…)

Február 8-ig lehet jelentkezni a FIKIV-re!

2019 01 26

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya és a Gömör-Kishonti Művelődési Központ 2019-ben meghirdeti a XVIII.  Ferenczy István Országos Képzőművészeti Versenyt. Beküldési határidő: február 08.

(tovább…)

Madarak és Fák Napja Országos Verseny általános iskolások számára

2018 02 07

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a Madarak és Fák Napja alkalmából országos versenyt hirdet általános iskolai felső tagozatos tanulók számára. A Madarak és Fák Napja Országos Verseny célja, hogy versenylehetőséget biztosítson azoknak a természet iránt érdeklődő, általános iskolai felső tagozatos tanulóknak, akik az iskolai órákon, szakkörökön, erdei iskolákban és természetjárás során szerzett tudásukat szeretnék összemérni az ország más részein élő diákokkal.

(tovább…)

Pártkontroll Pol Pot megyében – Vetélkedő a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja alkalmából

2018 02 06

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vetélkedőt hirdet a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából a Csongrád megyei középfokú oktatási intézményekben tanuló 14-19 év közötti diákok számára. A helytörténetet középpontba helyező vetélkedő célja, hogy a fiatal korosztály jobban megismerje lakhelyének, megyéjének 1944 és 1989 közötti múltját.

(tovább…)

Csongrád Megyében is sikerrel zárult az agrártámogatások előlegfizetési időszaka

2017 12 20

Október 16-tól november 30-ig zajlott az agrártámogatások előlegfizetési időszaka. A Magyar Államkincstár, a Földművelésügyi Minisztérium, a Miniszterelnökség és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös munkájának eredményeként az eddigieknél jóval sikeresebb előlegfizetési időszakon van túl az új rendszer: a megnövekedett támogatási összeg és a gyorsabb ütemezés kedvezőbb feltételeket teremtett az agráriumból élők számára – tájékoztatta lapunkat a Cs. M. Kormányhivatal Sajtószolgálata.