‘Pályázatok’ kategória archívum

Élethosszig tartó sport – a HMG pályázati projektje

2017 07 10

A tanév utolsó hetében a Horváth Mihály Gimnáziumban sportnapokat rendeztünk a gimnáziumban tanuló diákjaink, és valamennyi érdeklődő részére. A programokhoz az NTP-SR-16-0123 kódjelű, “Élethosszig tartó sport!” című pályázat biztosította az ideális feltételeket.

(tovább…)

Országos képzőművészeti pályázat, immár nyolcadszor

2017 03 19

A Szivárvány Művészeti Iskola és az SZTE Rajz- Művészettörténet Tanszék Hazánk védett növényei és állatai címmel hirdette meg országos képzőművészeti versenyét. A www.muveszetekhaza.szentes.hu weboldalukon, valamint Facebook oldalukon részletesen is megtekinthető a pályázati kiírás. Az elődöntőre nevező gyerekek március 31-ig küldhetik el pályamunkáikat a rendező művészeti iskola címére. Az országos döntőnek, ahogy a korábbi években is, Szentes város ad otthont május 20-án. A zsűri elnöke idén is Roskó Gábor képzőművész, egyetemi docens.

Diákoknak

2017 01 22

A Magyar Vöröskereszt Területi Vezetősége idén is meghirdeti hagyományos versenyeit és rajzpályázatát.

(tovább…)

A legszebb konyhakertek – Április végéig lehet pályázni

2016 03 06

Szentes konyhakert_1.Szentes is csatlakozik a “A Legszebb konyhakertek” országos programhoz, amelynek részleteit a mellékelt felhívás tartalmazza. Érdemes figyelmesen elolvasni, hiszen a balkontól a zártkertig ösztönzést, az elismertség lehetőségét kínálja a kertész számára a kezdeményezés, amelynek helyben, október 17-én lesz majd az eredményhirdetése. (tovább…)

Fogorvos kerestetik!

2016 02 19

Illusztráció.jpgPÁLYÁZAT KIÍRÁS Szentes város IV. sz. körzet fogorvosi álláshelyre. Szentes Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (6600 Szentes, Kossuth tér 6.) pályázatot hirdet a IV. számú fogorvosi körzetének vállalkozási formában történő ellátására, mely területi ellátási kötelezettséggel jár. A praxisjog megszerzése az önálló orvosi tevékenységről szóló 2000. évi II. törvény alapján történik.

(tovább…)

Pályázatunkra érkezett – Egészséges felnőtt szeretnék lenni

2012 07 07

Korábban közzétett pályázati felhívásunkra (www.varosivisszhang.hu/?p=14700 ) érkezett diákrajzok közül alább közöljük a legötletesebbeket, egyedibbeket. A rajzok készítőinek adatai a rajzokra irányított egérrel elolvashatók.

(tovább…)

Felhívás internetes rajzpályázatra

2012 05 08

A tíz éves szentesi Mosolygósabb Régióért Kulturális Közhasznú Egyesület internetes rajzpályázatot hirdet az alábbiak szerint:

(tovább…)

Elfeledett lepény receptjeink – Pályázati felhívás

2011 03 29

A Mosolygósabb Régióért Egyesület pályázatot hirdet a 12-22 éves korosztály számára, határon innen és túl, hogy nagy- és dédszülõkkel beszélgetve, régi szakácskönyveket fellapozva, lepény tészta recepteket leljenek fel, és azokat elküldjék hozzánk.

(tovább…)