Születésnapot ünnepel a Domján Optika – A szemészeti vizsgálatok teljes portfóliója elérhető náluk

Optikánk tavaly május 7-én nyílt meg a város szívében, a Kossuth tér 4 szám alatt. Mikor megnyitottuk üzletünket, a magas szintű szakértelmet és precizitást tűztük ki célul, hogy vásárlóinknak és pácienseinknek a legtöbbet nyújthassuk. Nem csupán egy szemüveget kínálunk, hanem az éleslátás komplex élményét, a megbízhatóságot és a kényelmet a szemüveg-vagy kontaktlencse viselése során. Megoldásokat minden látásproblémára, minden élethelyzetben. Ehhez kerestünk megfelelő partnereket, és egy év távlatában elmondhatjuk, hogy megtaláltuk azokat a beszállítókat, akikkel szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan biztosíthatjuk, sőt emelhetjük. Csapatunk összeforrott volt, 3 fővel indult, munkatársak voltunk évek óta.

Domján Ilona tulajdonos közel 20 éves szakmai múlttal döntött a saját üzlet nyitása mellett. Vérében van a kereskedelem, a szakma iránti tisztelet és szeretet. Fő szakterülete a progresszív lencsék illesztése, de stílustanácsadóként a megfelelő keret kiválasztásában nem csak optikai szempontból tud segítséget nyújtani, hanem segít megtalálni a megrendelő karakteréhez, egyéniségéhez leginkább illő modellt.

Paksi Dorina üzletvezető 4 éve dolgozik látszerészként. Elhivatottsága nap, mint nap megmutatkozik munkájában. Egy értékesítés során nagy felelősség hárul az optikusra, és a naprakész szakmai ismeretek mellett szükség van az empátiára is, hiszen egy szemüveg helyes kiválasztásával és elkészítésével életminőséget javíthatunk. Fiatal kora ellenére remekül helytáll a vezetői feladatok ellátásában is.

Domján Georgina látszerész, optometrista hallgató mindössze 3 éve dolgozik az optika szakmában, de édesanyja mellett kiskorától magába szívta a szakma szeretetét. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán tanul jelenleg, mellette látja el a feladatait az optikában.

Sok vásárlónk értékeli, hogy rendszeresen részt veszünk minden olyan szakmai továbbképzésen, amivel tudásunkat gyarapítva még többet nyújthatunk. Ez a felkészültség a mai változó életformánk miatt elkerülhetetlen, hiszen az optikai piac folyamatosan követi a változásokat, de az újdonságokat nekünk, látszerészeknek kell közvetítenünk a felhasználók felé.

Arra törekszünk, hogy szemüvegeinket a legrövidebb határidővel, a legprecízebben készítsük el, valamint javítással, szervizzel, karbantartással is állunk a vásárlók rendelkezésére.

A jelenlegi csapathoz az induláskor csatlakozott Pákozdi Csilla, aki diplomás optometrista, kontaktológus, laboratóriumi kémikus és a szemvizsgálatainkat végzi kiváló szakértelemmel és nagy precizitással. A Vásárlók és Páciensek elégedettsége a bizonyíték arra, hogy nem csak egy kedves kollégát és csapattársat kaptunk a személyében, hanem remek szakembert is.

De nincs megállás, idén márciusban a látásvizsgálatok mellett két szemészeti magánrendelés is működik optikánkban. Indulás óta szerettük volna megoldani azt a megoldhatatlannak tűnő problémát, hogy a szemészeti ellátás gyorsabb és kényelmesebb, ezáltal elérhetőbb legyen pl. az idősek, vagy kisgyerekesek számára. Hogy egy jogosítvány megújításához szükséges szemészeti vizsgálatra ne kelljen hosszú hetekkel vagy esetenként hónapokkal előbb időpontot foglalni. Hogy egy gyulladással ne kelljen napokat várni, vagy épp vidékre utazni a szükséges ellátásért.

Dr. Prikidánovics Krisztina szemész szakorvos és Dr. Kőszegi István szemész főorvos immár a szemészeti vizsgálatok teljes portfólióját nyújtja.  Orvosi rendelőnk kiváló felszereltséggel rendelkezik, előjegyzés alapján rövid határidővel, vagy akár azonnal is tudunk helyet biztosítani a vizsgálatokra.

Várakozásainkat magasan felülmúlta az első év sikere. Megható az a bizalom, amit a vásárlóinktól kapunk nap, mint nap. Első ízben rendezzük meg május 11-én, a Kossuth téren szülinapi családi és egészségnapunkat, amelyre nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Ezzel is szeretnénk megköszönni a szeretetet, a hűséget, hogy először, vagy ismét minket választottak! Találkozzunk a Kossuth téren május 11-én, szombaton 10 órakor!

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41922 online lapszámunk 3. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.