“Füst-ölő”

A Magyar Vöröskereszt Szentesi Területi Vezetõsége hagyományos versenyeit ebben az évben is megrendezi. Az április 3-án 8.30 órakor  kezdõdõ Csecsemõgondozási és egészségnevelési versenyre 3 fõs diák csapatok jelentkezését várjuk. A vetélkedõ helyszíne a Védõnõi Tanácsadó épülete.

Április 22-én 10 órától megyei és területi Elsõsegélynyújtó versenyt szervezünk, amelyre 5 fõs csapatok jelentkezésére számítunk. 11 órakor kerül sor az ifjúsági házban a rajzpályázatunk eredményhirdetésére is. A csapatok jelentkezését március 20-ig  a Vöröskereszt Szentes Kossuth tér 6. szám alatti irodájában fogadjuk. Telefon: (63) 510-342).
Az idén “Füst-ölõ” címmel a dohányzás ellen irányuló célzattal hirdetjük meg rajzpályázatunkat, amelyre szabadon választott technikával készült, egyéni, maximum egynegyed ív méretû rajzokat készítsenek a gyerekek. A beérkezett pályamûveket szakmai zsûri bírálja el. Beküldési határidõ: április 7. A rajzokat a Vöröskereszt szentesi irodájában, polgármesteri hivatal 220-as szoba, kérjük leadni. A pályamunkák hátoldalán tüntessék fel a pályázat címét, a pályázó nevét, életkorát, az iskola és a felkészítõ tanár nevét. A rajzokból az eredményhirdetéssel egyidejûleg kiállítást rendezünk.

Agócs Lászlóné területi vezetõ

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.