Gyermeksarok a Heurekában

Az idei év a Családok éve. A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet családbarát kiszolgálással, gyermek játszósarokkal várja a vásárlóit egész évben. Fontosnak tartják-e a családok, szülők az ilyen jellegű szolgáltatást? Hogyan vélekednek a kezdeményezésről. Néhány érintettet megkérdeztünk.

 
Kovács Sándorné két kislány és egy kisfiú nagymamája: „Gyakran kell valamelyik unokámat magammal vinni bevásárláskor. Ha a Heurekában, vagy hasonló üzletben szeretnék szétnézni, akkor teszem, amikor nem kell az unokáimra vigyázni. Ám ha van ilyen lehetőség, a jövőben szívesen magammal viszem a négyéves kislány unokámat.”
 
Barta-Sárik Petra gyakorló anyuka: „Egy kisfiam van, két és féléves. Nagyon jó, hogy értesültem az üzletben kialakított gyermeksarok szolgáltatásról. Később, ha nagyobb lesz, nyugodtan viszem majd magammal Marcit. Bár nem szoktam sokat időzni egy üzletben, de a kedvéért, hogy játszhasson, akár alaposabban körül is nézek.”
 
Mohácsi Andor aktív apuka: „Nagyon érdekes ötlet. Három gyermekünk van, Máté a legkisebb, ő még el tudna játszani egy ilyen sarokban sokáig. Ha lehet úgy, hogy bárhol a városban kell ügyet intéznem, és felvihetném arra az időre, elgondolkodnék a dolgon…”
Nos, kedves Nagyszülők, Apukák, Anyukák, a gyermekbarát sarok elkészült a Heurekában (Kossuth utca 15/A. – Kereskedőház emelete). Amíg az üzlet árukínálatával ismerkednek, kisgyermekük is el tudja magát foglalni a játszósarokban. Horváthné Anna tulajdonos tapasztalatai szerint a játszani engedés szabadságával nagyon jól tudnak élni a kicsik, nem kell tehát őket félteni.
– dite – x. 
Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41493 online lapszámunk 3. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.