Anyának, apának és nekem… Pár okos tipp az iskolakezdéshez

Elgondolkodtak már azon, hogyan tehetnék könnyebbé maguk és gyermekük számára a tanévkezdést? A válaszom a kérdésre az, hogy töltsék fel önmaguk, és gyermekük szervezetét megfelelő tápanyagokkal. Ha így tesznek, kiegyensúlyozottan tudnak koncentrálni a munkára, tanulásra.

Kiváló újdonság erre a célra a Rezveratrol komplex étrendkiegészítő készítmény, amely vörös gyümölcsök és homoktövis őrleménye, valamint alkoholmentes vasbor sűrítmény, olajokkal, magas antioxidáns tartalommal. Sok jó tulajdonsága közé tartozik például, hogy késleltetni képes az öregedést. Hasznos tartozéka az egészséges sejteknek.
Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlom a pre- és probiotikumos vitamincsalád, a NICS használatát, amely helyre tudja tenni az emésztést. A belek egészsége kihat pl. az idegrendszerre.
A következő termékcsalád dr. Lenkei Gábor életerő vitaminjai. E termékcsaládban is egész biztosan megtaláljuk az ön számára megfelelő megoldást. Ha szervezetük megkapja a megfelelő tápanyagokat, kétség kívül egészségesebbek lesznek.
A termékeket keresse üzletünkben Szentesen, a Kossuth utca 22. szám alatt. BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ, minden nap az önök szolgálatában!
Ötvösné Éva x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.