Belépő egy egészségesebb világba – “NICS” az év minden napján…

Ma már a táplálékaink szegényesebben tartalmaznak a szervezetünk működéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, mint régen. A közelmúltban megjelent egy új hazai táplálék kiegészítő család, amely probiotikumokkal együtt képes elősegíteni szervezetünk számára a hasznos tápanyagok pótlását, felszívódását.

Szentesen a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ Üzletben (Szentes, Kossuth u. 22.) már megismerhetők, megvásárolhatók azok a termékek, amelyek, amellett, hogy hatékony és gyors pozitív változást képesek produkálni az emberi szervezetben, minden korosztály számára könnyen elérhetőek, megfizethetőek. Alkalmazásuk egyszerű, kiszerelésük rendkívül praktikus.
Ezek a táplálék kiegészítők, azaz NICS vitaminok már egészen kisgyermek kortól adhatók, az emésztési problémák, rendellenességek megoldására. Minden korosztály élvezheti előnyös hatását a mellé társuló megfelelő mennyiségű folyadék bevitel mellett. Fontos továbbá a jó közérzet megteremtéséhez a megfelelő légzés technikák elsajátítása. Az üzlet ehhez is tud támpontot ajánlani.
Ha felkeltettük érdeklődését, a további információkért, kérdései megválaszolása érdekében keresse fel a Bolt az Egészséghez Üzlet munkatársait.
Kellemes nyarat és jó egészséget kívánunk minden kedves Olvasónak! Tegyen ön is érte, hogy így legyen! (x.)

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41270 online lapszámunk 3. oldalán. A lap további cikkei a “Mentés” funkcióról olvashatók.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.