Könyvajánló

A szabadidő hasznos eltöltésének egyik legjobb módja az olvasás. Az alábbiakban szeretnék néhány könyvet ajánlani Önöknek, melyek a közelmúltban kerültek a könyvesboltok polcaira.

Lassan vége a télnek, közeledik a tavasz. Az egészséges életmódhoz, az egészséges táplálkozáshoz ajánlom Kate Turner: Energiafalatok című receptgyűjteményét.
Az új és egészséges energiafalatok villámgyorsan elkészíthetőek, variálhatóak, könnyen tárolhatók, és még a gyerekek is szeretik!
Lejárt a müzli szeletek ideje, az energiafalat az új szupernasi! A csodás tápanyagokat rejtő falatok mindenki egészségére válnak.
A gyerekek se maradjanak ki a sorból. Nekik J. Kovács Judit: Kacagtató 3. – Ölbeli játékok Weöres Sándor verseire című kedves lapozóját ajánlom.
A könyv olyan mondókákat gyűjt csokorba, melyek nem csak mondogathatók, de el is játszhatók. Ezt a mondókák sorai közé csúsztatott játékleírások segítik.
Cirókázók, lovagoltatók, lógázók teremtenek önfeledt perceket, és már születéstől körbeveszi gyermekünket az érintés, az ölelés és a mosoly. A mondókákat már az egész pici újszülöttek is szívesen hallgatják, közös eljátszásuk pedig 6-8 hónapos kortól egész nagyóvodás korig szórakoztatja a gyerekeket.
(Folytatom!)
Lantos Eszter

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.