A Szentesi Művelődési Központ programajánlata

Művelődési Központ Szentes. A Szentesi Művelődési Központ november 13-án a gyerekek és a felnőttek figyelmébe ajánlja a díszmadár börzét, amely reggel 7. és 12 óra között tart nyitva a Móricz Zsigmond Művelődési Házban.

November 15-én 18 órakor a közönség Sztanó György paralimpikonnal találkozhat a Művelődési és Ifjúsági Házban. A riói élménybeszámoló 18 órakor kezdődik, Kovács Attila moderátor közreműködésével.
November 16-án a Micimackó bérlet „Csipkerózsika” előadása nyitja szélesre a Móricz kapuját. A VSG kamara balett bemutatójára 9.00 és 10.30 órai kezdéssel kerül sor.
Ugyanezen a napon 18 órára az ifjúsági házba író-olvasó találkozóra hívnak minden irodalomkedvelőt. Lakatos Levente lesz a vendégük. A belépő felnőtteknek 1000 Ft, diákoknak 500 Ft.
A Városi Gólyavetélkedő november 24-én 16 órakor lesz az ifjúsági házban, s végül egy kis decemberi előzetes:
A hónap első napján 19 órakor startol a Dumaszínház Hadházi Lászlóval. December 4-én a Pom-Pom Mikulás lepi meg puttonyából sok-sok muzsikával a gyerekeket, akiket 17 órára várnak.

Kirándulás

A Zöldág Hagyományőrző Szakkör, utazást tervez Szegedre december 17-én 13 órakor. Itt dr. Fenyvesi István sírját keresnék fel, majd Makóra múzeum és skanzen látogatásra indulnak tovább, ahol a Hagymaházban a Forgatós Táncegyüttesnél is vendégeskednek, és előadást hallgatnak meg a decemberi néphagyományokról.
Az utazás várható költsége belépővel 3500 Ft. Érdeklődni lehet a 06 30 317 7094 telefonszámon november 25-ig.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.