Megtagadták a helyreigazítást

Kérdőjel.A magát szentesinek nevező heti újság közelmúltban megjelent lapszámában a képviselő – testület október 19. rendkívüli üléséről közölt írásukban a nevemet olyan nyilatkozattal hozták összefüggésbe, ami a valóságban nem úgy és nem olyan tartalommal hangzott el, ahogy azt közreadták. Mivel a helyreigazítás közlését tőlem megtagadták, ezért a helyreigazítás közreadására az alábbiakban kerül sor:

Dömsödi Mihályné független pálmás képviselő a rendkívüli ülésen arról érdeklődött, hogy az üdülőközpont névváltoztatása milyen költséget jelent az önkormányzat számára. – Szó nincs arról, hogy a bekerülési költségeken nem tudtam volna túllendülni, hiszen a kérdésemre választ sem kaptam. – Ahogy arról sincs szó, gonosz ferdítés, hogy a Szentesi Sport és Üdülőközpont, amely ezt a nevet három hónapja viseli – látogatottsági problémáit a gyakori névváltoztatásoknak tulajdonítanám. Csupán bátorkodtam megjegyezni, hogy a gyakori névváltoztatás nem tesz jót az intézmény népszerűségének, ismertségének.
Fel sem tételeztem, hogy ilyen tartalmú megszólalások Szentes képviselő-testületi ülésein napjainkban nem hangozhatnak el, ezek a gondolatok, jó szándékú aggodalmak csak elferdítésre lehetnek érdemesek. Az írás további megállapításait nem minősíteném, azok a szerzőt minősíti
Tisztelettel:
Dömsödi Mihályné
önkormányzati képviselő

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.