Sikeres bajnoki szezon az utánpótlás vízilabdásoknál

A Szentesi VK bronzérmes csapata.A szentesi pólósok – jó szokásukhoz híven – a nemrég befejeződött bajnoki szezonban is letették névjegyüket az országos bajnokságokban.

A Szentesi Vízilabda Klubban folyó kiváló munkát bizonyítandó (ahol kb. 250 igazolt gyermek versenyez) csapataink az első osztály felsőházában “vitézkedtek”, sőt érmeket is szereztek. A világelső magyar póló eredményeit, népszerűségét ismerve, büszkén kijelenthetjük, hogy csapataink teljesítménye több mint figyelemre méltó. A tudatosan felépített munka jó eredménnyel párosult, a korosztályos bajnokságokban elért helyezések pedig a következők voltak: Győri Eszter edző vezetésével a leány csapat a Vidék IV. bajnokságban (a fiúk mezőnyében indulva) a 2. helyezést érték el. Oltyán Gyula edző lányai a Gyermek bajnokságban bronzérmesek lettek, míg az ifj. Tóth Gyula edző által irányított Serdülő lányok 3., az Ifjúsági csapat pedig 4. helyezést ért el. A fiú szakág ugyan egy kicsit elmaradt a tavalyi sikerektől, de így is a Bíró Dániel vezette Gyermek csapat, és a Matajsz Márk edző által irányított Serdülők, a Pellei Csaba által irányított Ifjúsági csapatok a tabella közép mezőnyében végezve érték el sikereiket.
A Szentesi Vízilabda Klub a fenti nagyszerű teljesítményével az országos összesített bajnoki eredmények alapján, ismételten az élbolyban végzett! GRATULÁLUNK az edzőknek (a nem nevesítetteknek is), illetve a játékosoknak. A szentesi “műhely”, mindig is híres volt a jó nevelő munkájáról, hogy tehetséges játékosok sorát adta – adja – a magyar pólónak. Szerencsére ez most sincsen másképpen, hiszen sok tehetség dobálja a labdát.
Gratulálunk a korosztályos országos válogatottakban szereplő szentesi játékosoknak: Dömsödi Dalma (gólkirály) – Kudella Panna – Mihály Kinga (góllövőlista 3.) – Tóth Csenge – Farkas Tamara – Bozó Péter (góllövőlista 3.) – Tóth Gyula – Lukács testvérek – Kókai Tibor.
A fenti sorokat olvasva joggal bízhatunk abban, hogy Szentes továbbra is meghatározó klubja marad a magyar vízilabda társadalomnak. Hajrá Szentes!

(Dr. D. J.)
Képen a Szentesi VK. bronzérmes csapata.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.