Szinte ingyen telkek

Sajtótájékoztató - Chomiak Waldemar, Szirbik Imre és Móra József.Szentes Város Képviselő-testülete még januárban döntött úgy, hogy a Családi Otthonteremtési Programhoz csatlakozva, jelképes áron megpályáztat négy nagyhegyi építési telket.

Három telekre érkezett érvényes pályázat, jelentette be Szirbik Imre polgármester a napokban tartott sajtótájékoztatón.
Chomiak Waldemar, a szociális bizottság elnöke hozzátette, hogy a beérkezett pályázatokat ad hoc bizottság bírálta el. A jelentkezők vállalták a CSOK feltételei szerinti szerződéskötést, s hogy az építkezést az 1 éves határidőn belül megkezdik. Kifejezte azon reményét, hogy a program tovább folytatódik Szentesen, és újabb telkek meghirdetésére kerülhet sor.
A pénzügyi bizottság elnöke, Móra József utalt arra, hogy már a költségvetés januári tervezésekor számoltak a rendeletmódosítás lehetőségével. A május 15-én zárult pályázatot az első szakasznak tekintik, a pályázókat pedig segítik abban, hogy mielőbb a támogatást igénybe tudják venni.
A szentesi pályázat előnyének tekinti, – fogalmazott – hogy külön feltételeket nem határoztak meg éppen azért, hogy minél előbb, minél többen juthassanak saját otthonhoz Szentesen. – te –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.